Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomozecie Mi z tamponami?

Polecane posty

Gość gość

Witam probuje zaaplikowac tampon juz godz i nie moge:( mam kilka rodzajow stosuje 1 raz bo ide na impreze i chcialam uzyc prosze o rady;(

Gość gość
Nie rób nic na siłę, chyba że chcesz sobie przebić błonę. Ja kiedyś też próbowałam i przestałam, trudno. Wolę ją przebić z przyszłym mężem a nie w taki sposób wspominać. Nie możesz użyć podpaski?

Gość gość
przede wszystkim ukucnij i zwilz wejscie do pochwy. Nie pchaj na sile jak martwisz sie o blone dziewicza.

Gość gość
Autorko, dobrze cię rozumiem, bo sama też przez długi czas nie mogłam sobie z tym poradzić. Spróbuj się rozluźnić, poszukaj odpowiedniej pozycji, nawet na leżąco, możesz nawet użyć do tego żelu nawilżającego . Ale najważniejsze jest się rozluźnić. :-)

A jakie masz? Na pierwszy raz najlepszy maly kaliber i z aplikatorem. Nie napinaj miesni brzucha. Najlepiej postaw jedna noge wyzej np.na wannie wloz aplikator, rozluznij miesnie i wsun aplikator.

Gość gość
Mi jedna osoba dobrze wytłumaczyła swego czasu, o jaki rodzaj rozluźnienia chodzi; zabrzmi to niezbyt przyjemnie, ale trzeba rozluźnić mięśnie w podobny sposób, jak się to dzieje, kiedy chcesz zrobić kupę. Później jak już masz większą świadomość ciała będąc starszą i nabierając doświadczen to oczywiście już rozróżniasz któe to mięśnie trzeba rolzuźnic itd, ale jak jeszcze nie ma się tego dobrze wyczuwalnego, to trzeba próbowac tłumaczyć to na około, ważny jest efekt

Gość gość
Tamponem rozerwać błonę? Proszę was, nie kompromitujcie się..