Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajniaczeq

cyber zabawy?

Polecane posty

witam. Drogie panie i panow , czy uprawialiscie masturbacje przez skype czy cos podobnego? ciekawi mnie to i chcialbym sprobowac , moglibyscie opowiedziec swoje przezycia? ps. 21 lat mezczyzna ,nie zakompleksiony tylko od ostatniego tygodnia mnie to interesuje

Gość gość
Z jakiego powodu Cię to interesuje?

bylem raz na omegle i spotykalem tam zbokolow walacych konia i normalnych, a takze kobiety i byly mile pisaly, potem mi jedna zaproponowala zabawy... oczywiscie pierwsze nie chcialem ale potem jakos poszedlem w to.. jej piersi byly piekne no i tak sie stalo ze sie bawilismy, przestalismy bo internet mi wywalilo... potem jeszcze wchodzilem tam i widzialem wiele kobiet sie masturbujacych wiec chce wiedziec czy was tez podnieca taka zabawa?

Gość gość
ja uwielbiam to robic , na okraglo jak jestem na omegle czy dirtyroulette znajduje mezczyzn ktorzy mnie ciekawia i sie z nimi masturbuje, jednak lubie jak podchadza do mnie delikatnie i oczywiscie nie pokazuje im twarzy bo chce anonimowo to robic, potrafie miec taki orgazm do 3x dziennie :) jestem uzalezniona chyba

Gość gość
ja jak tam wchodzę to tylko po to by znaleźć kogoś kto mi się spodoba i się mu pokazuje, oralne zabawy analne nie ma znaczenia, lubię być dominowana a jak ktoś mówi mi co mam robić to uhh mokra jestem w momencie,ale staram się unikać ruskich i turków