Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kondzioo

Drogie Panie, podsyłajcie swoje nagie foteczki, 100% anonimowości!!

Polecane posty

Gość gość
A interesują Cię zdjęcia WSZYSTKICH kobiet ? Nawet tych po porodzie z rozstępami i paroma kilogramami za dużo?

Gość gość
To wspaniała był by z Ciebie facet, ale gdybyś kochał tylko jedną taką jaką jest, a nie wszystkie ! :)

Gość gość
Zostawiłam ci coś na @.

Gość gość
Jakoś cieżko mi uwierzyć w takie coś ale i tak sie wymieniliśmy :)

Gość StolicaG
Hmm ciekawy temat, to może i ja się z naszymi Paniaami wymienię fotkami? Dyskretnie i uczciwie odpisze na wszystkie @ Niesmialychlopak89@gmail.com

Gość gość
Ja pierdzielę poziom niektórych dzisiejszych facetów jak i kobiet jest żenująco niski. Ludzkość schodzi na psy!

powiedz co w tym złego ?? Napięcie seksualne pomiedzy facetami i kobietami istenieje i ze chca sie ogladac nawzajem to jest normalne, nie rozumiem skad takie oburzenie, w dodatku fotki są anonimowe, jest XXI wiek, wszystko dla ludzi od ludzi

Gość seksiak
wysyłajcie fajowyg@spoko.pl

Gość gość
adres nie działa

Gość gość
wysylajcie na backup_priv@wp.pl ten adres jest dobry.

Gość gość
:)

Jeżeli, któraś z kobiet chwalących tego typu 'akcje' naprawdę wysłała swoje zdjęcie to nie zazdroszczę tego gigantycznego wodogłowia. Ten typ, na różnych stronach udostępnia się z tym. Na każdym forum wysyła zupełnie inną osobę ze zdjęcia, a zdjęcia które jemu nadsyłają, sprzedaje pewnemu 'alfonsowi' internetowemu. Do tej pory myślałem, że kobiety nie są takie p**********e jak się wydaje. Siksy bez zasad! Na szczęście ja obracam się tylko w otoczeniu prawdziwych dziewczyn.

Gość gość
A Ty debilu wszystkie tematy odwiedzisz ktore tak cie odrazaja i wszedzie wtracisz swoje sfrustrowane 5 groszy? To sie nazywa zyeb

Brzydzi mnie wasze dzikustwo, polaczki. Zresztą mam wiele umiejętności i jestem inteligentnym człowiekiem. A ty pryszczatku, uformowany jesteś wyłącznie na temat 'erotyka' i to w internecie, bo życie nie pozwala ci na kontakty międzyludzkie. Dołuj się baranie.

Temat jest juz od jakiegos czasu, ponad 20 Pań się zdecydowało podesłać, z niektórymi nawiązałem dłuższa konwersacje, wymienialiśmy się i jakos nie widze zadnych skarg, nie jestem idiota który udostępnia zdjecia w sieci. Miło zobaczyć piękne Panie w całej okazajości, zdjecia sa anonimowe (bez twarzy) wiec co w tym złego ?:)