Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie kobiety które się wykłócają o wzrost, biust, nogi, tyłek są tępe

Polecane posty

Gość gość

wszystkie są tępe skoro nadają na siebie i kłócą choć dobrze wiedzą że nikt sobie wzrostu nie wybierał, tak samo biustu, nóg, włosów czy tyłka, a one takie głupie są że nawzajem poniżają siebie za rzeczy na które wpływu nie mają kłóćcie się o coś na co same macie wpływ a nie o coś czym nas natura obdarowała głupszych nie widziałam żeby mówić ja jestem lepsza bo jestem taka a siaka a ty nie

Gość gość
Bardzo mądre slowa

Gość gość
Dobrze prawi, polać jej!

Gość gość
też uważam, że wszystkie kobiety które się o to spierają są głupie

Gość gość
no ja mam pralkę w łazience

Gość dość ładna ale nie w typie
Zgadzam się w 100%. I ta licytacja, która większej ilości samców się spodoba. Ciekawe co by było jakby tak ich powodzenie spadło? Chyba by popadła w totalną deprechę jedna z drugą, bo faceci za nimi nie gwiżdżą, a to w końcu sens życia by gwizdali.

Gość gość
Też uważam, że to głupie. W ogóle tak naprawdę cała zazdrość o inne dziewczyny jest głupia.. Każda powinna się skupić na sobie, poznać siebie i jak najlepiej się czuć we własnej skórze..

Gość gość
poco te nagonki jak każdy lubi coś innego i każdemu podoba się co innego, jedni wolą niskie drudzy wysokie inni o mniejszym biuście inni o większym, inni wola bardziej puszyste inni szczuplejsze ...itd. bez sensu jest się o to wykłócać

Może i niekoniecznie każdy lubi coś innego, bo faktycznie są kobiety, które podobają się wielu facetom i niekoniecznie przy tym wyglądają jak miss. Kobiety często chcą się podobać i chcą wiedzieć co się podoba, to naturalne. Jednak uważam, że wywalanie pomyj na kogoś, kto wygląda tak a nie inaczej, wyzywanie i generalnie uważanie się za kogoś lepszego ze względu na powodzenie u płci przeciwnej jest po prostu totalnie prymitywne i niezbyt dobrze świadczy o człowieku.

Gość gość
ta ich nienawiść aż kipi, zrobią wszystko żeby pokazać która lepsza, ale nie pokazują tego co same osiągnęły tylko tym co natura dała :P

Gość gość
pralkę w łazience? chyba ze wsi jesteś

Gość gość
w kuchni nie mam miejsca, gdzie mam ja postawić? a w łazience jest blisko kosz z brudnymi ciuchami

No właśnie, wielkie mi osiągnięcie mieć ładną buźkę albo duży biust. Logika by podpowiadała, że już prędzej atrakcyjność wynikająca z operacji plastycznych, o ile się na nie samemu zarobiło może być realnym powodem do dumy. Utarło się w takim ludowym myśleniu, że z urody i figury o ile odpowiada jakimś tam standardom, uchodzi za atrakcyjną, trzeba być dumnym (zwłaszcza będąc kobietą). A z jakiej racji, jeśli w żaden sposób na ten powód do dumy się nie zapracowało? Ja nie widzę powodu bym miała być dumna ze swojej twarzy. A jak zbrzydnie to co, powód do dumy zniknie i samoocena w dół...

Gość gość
A jam myisz kto wymyslil ten temat ?sfrustrowana zamompleksiona baba co wyrzywa sie na innych!

Zgadzam się to nie jest zbyt mądre. Co ma zrobić człowiek,który dostał taki a nie inny zestaw genów? Gdybyśmy mogli wybierać zapewne każda z nas wyglądałaby jak modelka z rozkładówki tylko czy wtedy świat nie byłby nudny ?

Gość gość
ty chory poj***e, pralka w łazience? łazienka to miejsce do relaksacyi

Gość gość
ja w łazience sram,sikam, myje się, golę a relaksuje się w pokoju lub w saunie, spa

Gość gość
też mam dość tych lasek co się tak wyzwiskami rzucają na siebie, kobieta mądra nie kłóci się o coś na co wpływu nie ma. jestem ciekaw jakby taka np wysoka kobieta nagadywała na te niski i wyzywała a potem urodziła córkę które jest karłem i co? dalej by te niskie wyzywała? powiedziała by swojej córce, że jest gorsza? że jest brzydka? czy też gdyby było odwrotnie, lub też w innych podobnych sytuacjach jestem ciekaw czy matka powiedziała by swojej córce że jest brzydka, gorsza od niej i innych bo ma mały/duży biust, jest wysoka/niska, ma blond/czarne włosy...itd

Gość gość
moją znajomą właśnie coś takiego spotkało, ona ma 173cm i zawsze mówiła że te niskie które mają mniej niż 165 cm są brzydkie, niekobiece, nie warte uwagi, wyzywała je a teraz ma dorosłą córkę która urodziła się za wcześnie w dodatku chora, wolno się rozwijała, dorastała i teraz ma 19l i ma 158cm i się wstydzi a teraz mama która tak negowała niskie pociesza ją i mówi że jest piękna, ale córka już słyszała od niektórych niskich kobiet że jej mama je wyzywała bo były niskie a teraz ma kompleksy, a dziewczyna jest ładna i proporcjonalna, nie ma krótkich nóżek a proporcjonalne do swojego wzrostu