Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do samotnych matek

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego izolujecie dzieci od ich ojców?

Gość gość
bo ojcowie mają gdzieś dzieci. nikt ich nie izoluje,to oni nie chcą widywać dzieci.

Gość gość
Nie wszyscy ojcowie maja gdzieś swoje dzieci,a jednak ich nie widują,bo matki te spotkania uniemozliwiają

Gość gość
Moja nie dośc,że uniemozliwia kontakty,to wpaja corce że jej now*******cz jest ojcem mojej córki.

Gość gość
Ja nikogo nie izolowałam. Sam dawno temu podjął taką a nie inną decyzję. Teraz wie, że popełnił błąd olewając dziecko. Wie bo to jego jedyne dziecko. Oj boli....ale cóż ma to na co zasłużył. Dziecko nie chce go znać.

Gość córka ojczyma
,,Moja nie dośc,że uniemozliwia kontakty,to wpaja corce że jej now*******cz jest ojcem mojej córki." Tak a córka taka głupia, że nie wie kto jest jej ojcem ...dobre... Wytłumacz mi proszę w jaki sposób ci uniemożliwia...ile lat ma córka?

Gość gość
Córka ma 16 mc,nie widziałem jej od urodzenia bo ex uniemożliwia kontakty.Gdy pojechałem odwiedzić córkę,to zostałem pobity przez rodzinkę ex.

Gość gość
Podziwiam samotne matki

Gość gość
No to pewnie zasluzyles

Gość gość
Zasłużyłem bo za bardzo ją kochałem.Sad dopiero po 11 mc zdążył ustalić moje ojcostwo.

Gość gość
Opisz całą sprawę bo ciężko ocenic

Gość gość
Moj się sam izoluje od dzieci. Córka bardzo za nim tęskni a on ma to gdzieś. Nigdy nie zrozumiem jak można nie chciec widywać swoich dzieci.

Gość córka ojczyma
To faktycznie masz problem, bo jest mała. Jeżeli nie będzie miała z tobą kontaktu będziesz jej zupełnie obcy. Tak samo jak i mój biologiczny ojciec jest dla mnie zupełnie obcym facetem. Dla mnie tatą jest ojczym, jego kocham i szanuję bo on był przy mnie zawsze odkąd pamiętam.

Gość gość
To bardzo intymna i prywatna sprawa.nie chce o tym pisać na forum.Fakty są takie,że mimo moich starań nie widzialem jeszcze dziecka od urodzenia.Ex juz ma i kocha innego,a moja corka żyje w kłamstwie ktore wpajane ma przez ex i jej rodzine.

Gość córka ojczyma
Skoro nie widziałeś jej od urodzenia to już jesteś obcy :-(

Gość gość
Zdaje sobie sprawę z tego,że na dzien dzisiejszy jestem dla niej obcym czlowiekiem.mam jednak nadzieje,że to zmienie.