Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Panów

Polecane posty

Gość gość

Doświadczona czy dziewica i dlaczego?

Gość gość
miałem gimnastykować2 dziewice trzeba się na doswiadczone wiedza do czego to służy

Gość gość
Dla mnie dziewica, bo sam prawiczek. Nie dziewica może wypierdalać ode mnie. Proste.

Gość gość
Nie mam porownan,bo bylem prawiczkie zona cnotka i tak zostalo do dzis.Ale raczej dziewica bo nie uzywana to samo mowi zonka raczej prawiczek .

Gość gość ktory wieeee
kcohanka- doswiadczona zona- dziewica zalezy jakie mamy plany wobec takiej koiety

Gość gość
Z dziewicą za dużo zachodu, aż załapie i jest to kot w worku, bo nie wiadomo czego się spodziewać w przyszłośći. Doświadczona zaraz pokaże co potrafi, więc wiadomo co się wybiera.

Gość gość
Jedną i drugą można nauczyć, więc w sumie obojętnie... z dziewicą jest trochę więcej zachodu, bo często się wstydzi.

Gość gość
doświadczona najlepsza to nie ma porównania dziewica to kłoda leży i się nie rusza taka prawda ja jestem wymagający i wolę zapłacić i mieć dobry sex

Gość gość
Wiele zależy od podejścia do seksu, czasem lepsza dziewica, ale otwarta na seks i eksperymenty, niż niby doświadczona, która lubi tylko po bożemu. Ilość partnerów nie świadczy o doświadczeniu.

Gość gość
Zależy do czego ta kobieta ma być? Jak na partnerkę, to lepsza dziewica niż taka z dużym przebiegiem, bo jak ktoś ma duży przebieg, to albo jest kiepski w łóżku, albo puszczalski.

Gość gość
Ja znalazlem dziewice i tak przeszkoliem ze jest jest cudowna matka moich dzieci a w sypialni spełnia wszystkie moje fantazje.