Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzien ojca gdy tata nie mieszka z dziecmi.

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze dzieci spedzily ten dzien ze swoim ojcem. Ile maja lat dzieci? Czy ich ojcowie sie nimi interesuja?

Gość gość
ojciec moich dzieci wogole sie nie interesuje dzieci sie z nim nie spotykaja prawie go nie znaja ich ojciec jest bardzo zajety innymi kobietami powiedzial kiedys jak chcialas dzieci to sobie teraz chowaj

Gość gość
00:12 czyli nie spedzaja z nim w ogole czasu, nie wspominajac juz o dniu ojca. A jak w szkole w ten dzien..bo w niektorych sa rozne przedstawienia z okazji dnia rodzicow, czy dziadkow. I np. córka mojej siostry dziś powiedziala naszej mamie"babciu to byl najgorszy dzien " bo ma wlasnie takiego ojca ktory ma ja gleboko w d..

Gość gość
Moj syn nie zlozyl zyczen swojemu ojcu ktorego nie widzial zreszta 2 lata bo ex maz mieszka za granica i rzadko przyjezdza do kraju, do tego dzwoni z 3 razy w roku a ze olal syna znowu w dzien dziecka to nie pozwolam mu wyslac zyczen temu pseudo tatusiowi.

Gość gość
Mój syn był wczoraj u ojca. Tak samo w dzień dziecka ojciec był u niego. Ojciec interesuje się synem, zabiera go regularnie (co weekend lub co dwa zależy jak pracuje). Ma kobietę ale nie zaniedbuje przez to dziecka. Za tydzień ojciec i jego partnerka zabieraja syna na dwutygodniowe wakacje. W sierpniu tak samo. Syn ma świetny kontakt z ojcem, a ojciec poczuwa się do swojej roli mimo ze dawno juz się rozstalismy. Złego slowa nie powiem o nim jako o ojcu. A to co bylo kiedyś między nami zostawilismy za soba i dogadujemy się w każdej kwestii.

Gość gość
9:26 to masz super. Moj byly widzial corke raz w ciagu 5 lat. Płaci alimenty regularnie ale dzwoni jedynie na jej urodziny, moj maz jest dla niej bardziej jak ojciec i corka mowi do niego tato. Takze na dzien ojca tez córka nie zadzwoniła a do przedszkola na dzien ojca poszedl moj maz.

Gość gość
Moja córka tez ma świetny kontakt z tata. Co prawda jest teraz za granicą (delegacja z pracy na 2 mies) ale dzwonią do siebie. Wczoraj też zadzwoniła do niego z życzeniami. Ma dla niego prezent. W zależności od pracy były zabiera córkę do siebie w każdy wolny weekend. Świeta spędzaja zawsze razem. Tez złego słowa nie powiem na niego. Jako mąż się nie sprawdził ale jako ojciec jest najlepszy.

Gość gość
moje dzieci narysowały laurkę (9 i 6 lat) ich tata jest na zagranicznych wakacjach więc nie widziały się z nim w tym dniu, jednak mieli kontakt telefoniczny w moich oczach nie zasługuje na miano "taty" ale nie będę dzieciom zabraniać kontaktu z własnym tatą -jaki by nie był