Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

popisze ktos wiersze ze mną?

Polecane posty

Gość gość

nie mam do tego talentu, ale troche się najebałam i mam ochote na poezje, moze zaczne: na gorze roze na dole badyle a my sie kochamy jak dwa pedryle jurek i zenek, dwaj przyjaciele analne przygody mieli w kosciele raz ich zlapala genowefa z racławic za uszy wytargala, obu majac za nic tako rzekla "nie beda sie dwa pedały w tak szanowanym kosciele ruchały" do ksiedza sie gienia udała i zbulwersowana do ksiedza wystosowała iz dwa homosie w czasie mszy bzykaja sie ksiadz na to, strapiony rzekl gienii, iz musi udac sie do zony o porade ja poprosic, gdyz on nie chce wsrod wiernych hiva roznosic a rozne rzeczy sie dzieja, wiadomo on nie tylko ze swoja białogłowa, ale tez z jurkiem i zenkiem niejedno probowal "a to konował" ryknela Gienia, az wlosy deba stanely nietoperze wylecialy, szatany zapialy i dresy jurkowi i zenkowi wjebaly

Gość gość
wiesz nawet nie chcę mi się tego czytać

Gość gość
fajnie ze mnie poinformowales/as :( nabiles/as temat chociaz

Gość gość
czemu piszesz jak nie przeczytasz odzywasz jak nie wysluchasz co to za gimbaza na tym forum k***a siedza jakies muchomory, ale urwał

Gość gość
gimbaza tak jestem w pracy 24 goz ledwo żyję i przynajmniej jestem z tobą szczery

Gość kbkb
zabawny wierszyk :D A co piłaś takiego dobrego, że masz taką wenę ?

Gość gość
sączyłam ja wino dosc tanie lecz oddzialujace na banie nie mam ja szans na j****ie zostaje pisanie wierszy na kolanie

Gość gość
Odstaw butelkę, załóż piżamę nie jesteś obecnie w stanie na dobrych wierszy pisanie a gdy po śnie przyjdzie kac niech zakiełkuje w tobie myśl układanie słów to nie mój fach.

Gość gość
wiecej rymow mam niz ty me rymy bardziej czestochowskie przasnosc mych wierszy wywoluje lzy wzdecia i pierdy przechamskie

Gość gość
oto wierszyk, nocny taki wymyślony se dla draki Teraz późno jest już bardzo, więc zmruż oczy swe i śpij bo zmęczony masz już ryj Więc dobranoc, słodkich snów jutro do roboty znów!

Gość gość
chrum chrum chrum chrum chrum chrum oto swinia, brzydka z ryja chleje winsko, bedzie chryja spac nie moze, wzdycha, pierdzi dupą wierci, az jej kołdra brzydko smierdzi

Gość gość
w*********j barlos

Gość gość
czytalam cos o owym barlosie lecz to nie ja gdyz nie mam kolan jako cycki

Gość gość
Kiedy człeczek se wypije wszystko się mu tak rymuje, ni bez składu, ni to z sensu za to luźno, bez konsensu. Pisaj sobie co pasuje niech ci ulży, piertol chuje