Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2015 mam 35 lat dwoje dzieci 5 i 3 od 10 lat mieszkam w Holandii.W czerwcu bede w Polsce i chcialabym zrobic sobie badania krwi nie wiem tylko jakie i do kogo mam sie zglosic na ich odczyt (musze wszystkie zrobic prywatnie nie mam ubezpieczenia w Pl) Mam dziwne obiawy od maja zeszlego roku mam pokrzywke na poczatku zdazala sie sporadycznie od kilku miesiecy codziennie przewaznie wieczorem w roznych miejscach nagle zaczyna swedziec i po jakims czasie mija (czesto dlonie i miedzy palcami) mam tez swiad o***tu tez napadowy bralam tabletki bez recepty na alergie ale pomagalo tylko w czasie zazywania tabletek 7 dni jak odjol reka a pozniej wraca. jesienia bardzo zle sie czulam zawroty glowy zmeczenie brak sily wypadanie wlosow ciaqgle chcialo mi sie spac. poszlam do lekarza w Nl zrobil niby podstawowe badania krwi i mowi ze wszystko ok ze jestem poprostu przemeczona bo praca dzieci i takie tam zmeczenie i zawroty glowy minely po 3 miesiacach ale swedzenie nie no i od 2 miesiecy mam dziwne mieciaczki tzn nie regularne i tylko plamienie brazowe , jak czytam w internecie to moze byc to zwykla alergia az po ziarnica tarczyca cukrzyca hcv chce sie przebadac konkretnie mam tylko 2 tyg jesli bym iala konkretna diagnoze to wtedy bym posza z tym do lekarza w holandii bo inaczej to oni mi nie zleca zadnych badani bardzo prosze o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach