Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jakie mam zrobic badania

Polecane posty

Gość gość

mam 35 lat dwoje dzieci 5 i 3 od 10 lat mieszkam w Holandii.W czerwcu bede w Polsce i chcialabym zrobic sobie badania krwi nie wiem tylko jakie i do kogo mam sie zglosic na ich odczyt (musze wszystkie zrobic prywatnie nie mam ubezpieczenia w Pl) Mam dziwne obiawy od maja zeszlego roku mam pokrzywke na poczatku zdazala sie sporadycznie od kilku miesiecy codziennie przewaznie wieczorem w roznych miejscach nagle zaczyna swedziec i po jakims czasie mija (czesto dlonie i miedzy palcami) mam tez swiad o***tu tez napadowy bralam tabletki bez recepty na alergie ale pomagalo tylko w czasie zazywania tabletek 7 dni jak odjol reka a pozniej wraca. jesienia bardzo zle sie czulam zawroty glowy zmeczenie brak sily wypadanie wlosow ciaqgle chcialo mi sie spac. poszlam do lekarza w Nl zrobil niby podstawowe badania krwi i mowi ze wszystko ok ze jestem poprostu przemeczona bo praca dzieci i takie tam zmeczenie i zawroty glowy minely po 3 miesiacach ale swedzenie nie no i od 2 miesiecy mam dziwne mieciaczki tzn nie regularne i tylko plamienie brazowe , jak czytam w internecie to moze byc to zwykla alergia az po ziarnica tarczyca cukrzyca hcv chce sie przebadac konkretnie mam tylko 2 tyg jesli bym iala konkretna diagnoze to wtedy bym posza z tym do lekarza w holandii bo inaczej to oni mi nie zleca zadnych badani bardzo prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować