Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po co faceci chcą się żenić?

Polecane posty

Gość gość

mówię o ich własnej, niczym nie przymuszonej woli. Dla seksu? żeby nie był 'sam'? bo tak wypada?

Gość gość
no widocznie mają jednak więcej powodów, skoro to robią

Gość gość
Dla seksu? żeby nie był 'sam'? bo tak wypada? x Zgłupiałaś do reszty?! seks uprawiacie z nami bez ślubu ba nawet nez związku. Potrafimy być sami i nie robimy tego bo tak wypada. Robimy to bo bardzo kochamy daną kobietę i jest ona na tyle wartościowa, że chcemy o niej mówić "moja żona". Właśnie dlatego jedne kobiety mimo dużego powodzenia, mimo bardzo dużej ilośc***artnerów seksualnych itp. nie zostaną żonami a inne pomimo wielu niedoskonałości będzie miało u boku mężczyznę, który pomimo tego całego gadania, że faceci do świnie będzie oparciem dla tej kobiety, będzie ją wspierał i kochał najbardziej na świecie i to właśnie dla niej będzie się starał być jeszcze lepszym człowiekiem. Tacy właśnie jesteśmy.

Gość gość
Ci którzy nie mają powodzenia to dla seksu

Gość gość
gość 10:44 od ilu lat jesteś usprawiedliwiającą swoją desperację żoną zdradzającego Cię frajera?

Gość gość
gość dziś gość 10:44 od ilu lat jesteś usprawiedliwiającą swoją desperację żoną zdradzającego Cię frajera? x Jestem szczęśliwym żonatym mężczyzną :P

Gość gość
Małżeństwo to skrajnie niekorzystna dla mężczyzny umowa cywilnoprawna. Większość mężczyzn podświadomie o tym wie i mało kto chce się żenić tylko z własnego wewnętrznego przekonania Są 2 typy 1) Tych jest zdecydowana większość. To w miarę młodzi mężczyźni, po 1,2 związkach którzy pod dużą presją społeczną , rodziny, kobiet, złapania na dziecko itp żenią ale podświadomie tego tak naprawdę nie chcą. Bardzo mała szansa na szczęśliwe małżeństwo. Większość zrozumie swój błąd po kilku latach zasilając szeregi szukających pomocy na tematach, żona nie che seksu, żona mnie zdradza itp 2) Doświadczeni, dojrzali mężczyźni po 30, 40. Tych jest zdecydowana mniejszość. Ich decyzja jest przemyślana chcą się żenić biorąc za żonę sporo młodszą partnerkę. Mają na uwadze, że wszystko już przeżyli, wszystkiego doświadczyli, zaliczyli wystarczającą ilość kobiet oczekują stabilizacji. Dlatego decydują się na małżeństwo wcześniej przeprowadzając bardzo rygorystyczną selekcję kandydatki na żonę wiedząc, ze tylko bardzo nieduży procent nadaje się do małżeństwa. Tu jest duża szansa powodzenia takiego małżeństwa.

Gość gość
Zadaje sobie te pytanie codziennie wieczorem płacząc do poduszki. :) Ja się ożenił bo chciałem mieć dziecko, ale i tak uważam ze ślub był najgłupsze decyzja w moim życiu.

Gość szlachetny pasztet
po to aby mieć trofeum do pokazania kolegom :P a potem płacz, że zdradliwa, kłamliwa, zła, chciwa i nie nadaje się na partnerkę totalnie :p no ale nadobna była... wiadomo nadobnośc to zaje.....y fundament na następne 20 lat :P

Gość gość
żeby mieć dobrze wylizanego penisa, codziennie

Gość gość
Ludzie powinni się żenić tylko z miłości. Wtedy to jest pełnia szczęścia i spełnienie marzeń. Kto kochał prawdziwie ten wie.