Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarna sukienka na wesele

Polecane posty

Gość gość

Czy wypada założyć czarną sukienkę na wesele? Słyszałam, że to przynosi pecha.

Gość gość
To przesąd rzecz jasna. Ale ja bym nie ryzykowała siania paniki, jeśli miałabym jakąś inną do wyboru. A jeśli nie masz, to spróbuj jakoś ożywić ją dodatkami.

Zaraz będzie lawina wpisów - że nie wypada bo to kiecka pogrzebowa. A ja uważam że wypada ! Ty jako gośc też powinnaś dobrze się czuć oraz wystarczy dać żywe dodatki i możesz wyglądać bajecznie. Ja na każde wesele chodziła w "kolorowych" kieckach , teraz poszłam w czarnej :P I powiem Tobie - ludzie róznie się ubierają !

Nie wierz w takie głupoty. Oczywiście, że możesz założyć czarną sukienkę. Ja zawsze tylko w takich chodziłam (i jakoś nic się złego nie stało ;) ).

Gość gość
Dobierz jakieś dodatki żeby trochę ożywić kolor i będzie ok ;)

Gość gość
jezeli masz ciemnogród zamiast mózgu i wierzysz w takie pierdoły jak przesad to faktycznie niewypada... a jezeli nie to dlaczego nie na nałozyc ? co cie powstrzymuje?

Nie powinno się zakładać czarnych ani białych sukienek, bo po prostu nie wypada.

Gość gość
Mozna założyć, czemu nie. Tylko nie latem :O Nie pasuje po prostu. To tak jakbyś chciała założyć kozaki...

Gość gość
To porównanie z kozakami zupełnie "od czapy". Według mnie nie ma czegoś takiego, że latem musisz wkładać wszystkie inne kolory od czarnego, bo nie każdy się w tym dobrze czuje. A idąc na całonocną imprezę chyba na tym nam zależy :-)

na pewno super wygląda, ja sama bym nie wybrala bialej sukienki, jak bedziesz dobrze sieczuc w czarnej to idz i sie nie zastanawiaj :)) czarna sukienka i bialy albo czerwony bukiet moze wygladac duzo lepiej i bardziej elegancko niz kolejna 'ksiezniczkowa' biala sukienka!

Gość gość
tu chodzi o gościa, a nie o pannę młodą :O

Gość gość
Oczywiście. Czarny to kolor elegancki, a ne wesele należy ubrać się elegancko. To równie dobrze panowie powinni wystrzegać się ciemnych garniturów, a wszyscy przecież są w ciemnych.

Gość gość
Jasna sprawa, gdy wybrałam się jakiś czas na pogrzeb ciotki, zorganizowany przez zakład http://pogrzeby-vektor.pl/ to też myślałam tylko o czarnym, eleganckim stroju

Gość gość
Jak najbardziej. Na pogrzebie znajomego który został w zeszłym roku zorganizowany przez http://przymierze.olsztyn.pl/ wybrałam się właśnie w czarnej sukience

Gość gość
a ja na pogrzeb mojej cioci bylam w bialej sukience,ciocia na moje wesele przyszla w czarnej to ja nie moglam ubrac tez czarnej