Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie?

Polecane posty

Gość gość

Spotykałam się z facetem już 4 miesiące i zaczynaliśmy się coraz lepiej poznawać. Od samego początku często miał do mnie krytyczne uwagi, czepiał się o drobiazgi. Typu: paznokcie masz niestarannie pomalowane, mogłaś dopracować tego koka, masz zagięcie na bluzce, brzydkie buty. Początkowo uznawałam to za pedantyzm, przywiązywanie wagi do szczegółów i chociaż serce zakuło, starałam się następnym razem wyglądać lepiej. Pomimo tego dogadywaliśmy się świetnie, chemia niesamowita. Później doszły krytyczne uwagi na temat mojego zachowania, ciągle mnie poprawiał, narzekał na mnie, że jestem niedobra. W końcu byłam bardzo zrezygnowana co do tej znajomości, w końcu powinna dodawać skrzydeł, a nie je podcinać. Jednak to on zadecydował o rozstaniu. Przeżyłam to bardzo, moja samoocena sięgnęła zera. Na urodzinach u znajomych (nie było mnie tam) podobno nie zostawił na mnie suchej nitki, wyśmiał mnie i każdy najdrobniejszy szczegół z naszych spotkań. Płakałam okropnie. Teraz po 3 miesiącach odezwał się do mnie pisząc, że tęskni, że brakuje mu naszych rozmów, przeprosił że tak raptownie zakończył znajomość. Czego on może chcieć i co zrobić?

Gość gość
Nie dbasz o siebie i jesteś niekulturalna?

Gość gość
Olej go, pewnie nudzi mu się i dlatego się odezwał bo nikt z takim zakompleksionym kolesiem nie wytrzyma. Ma kompleksy i dlatego czepiał się Ciebie. Nie daj drugi raz się zranić. Raz postąpił jak świnia i zrobi to znów.

Gość gość
olej go, to jakiś idiota, będziesz się z nim tylko męczyć.

Gość gość
Olej go.Aple burak.Ponizal cie osobiscie I wsrod znajomych.Jak mu dasz szanse to stracisz resztki godnosci. ..

Gość gość
nie dosc ze burak to i cham-rzeklam