Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leenei

Moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Hej wszystkim ja z takim troche glupim pytaniem .. 13.06.15 dostalam okres ktory trwal 4 dni . Od 4 dni mam bole glowy czasem bezbolesne skurcze w podbrzuszu , zawroty glowy , brak apetytu i lekkie mdlosci . Mozliwe jest ze jestem w ciazy mimo ze w tym miesiacu dostalam okres ? Kupilam dzis test ciazowy ale nie wiem czy warto go robic ...

Gość gość
Uprawialas seks bez zabezpieczenia? Okres był obfity ze skrzepami?

Nigdy sie nie zabezpieczamy z chlopakiem a na okres nawet nie zwrocilam uwagi ...

Gość gość
Nie jesteś w ciąży. Stawialabym na czereśnie itd. Mnie też nigdy gglowaa nie boli ale dzisiaj chwile zabolało. Spalaabym non stop. I nie jestem.

Tyle ze ja nigdy jeszcze nie mialam takich objawow . Slatego pytam tutaj

Gość gość
Jeszcze wiele rzeczy w życiu Cię zaskoczy, bo nigdy tak nie miałaś. I nie będą oznaczać ciąży.

Gość gość
Mozesz byc. Pozwalam.

Gość cot
zawracanie głowy, dni płodne są jakieś 2 tygodnie od dnia rozpoczęcia miesiączki, więc nawet nie ma jeszcze dni płodnych... A gdzie czas na zapłodnienie, zagnieżdżenie, etc. Pierwsze objawy ciąży pojawiają się po 3-4 tygodniach, mdłości przychodzą najczęściej później. Poza tym bolałyby cycki a nie głowa heh :)

Gość gość
Ale ona uważa, że w ciążę zaszła w poprzednim cyklu.

Nie chodzilo mi o to ze w tym miesiacu moglam zajsc bo to ze za wczesnie bylyby objawy to wiem, a wczesniej ; ) Chodzilo mi raczej o to czy jest mozliwe ze jestem w ciazy i mimo to dostalam w tym miesiacu okres

Gość cot
Acha, to lepiej pędzić zrobić test, bo nikt na forum na to pytanie zainteresowanej nie odpowie. Podobno może dojść do krwawienia, kiedy się jajko z niespodzianką zagnieżdża ;)

Gość gość
Zrob test dziewczyno i przestac truc doope. Jak my mamy wiedziec lepiej od ciebie?

Po to jest to forum zeby zadawac pytania jesli nie masz nic madrego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj ;)

Gość cot
No i co tam? Jesteś nadal w szoku po zobaczeniu wyniku czy było... dużo hałasu o nic? :>

Gość cot
Jak chcesz, ale jak jesteś w ciąży to test i tak to pokaże, nawet w nocy o północy.

Ponoc lepiej rano robic.. zostawie sobie ta mila niespodzianke na jutro ;) Moze akurat sie udalo ;)

Gość gość
Gratulacje

Gość gość
Trzeba było od razu robić test :)

Gość gość
a z chlopakiem stosowalas stosunek przerywany ?

Gość gość
Kolejna co sie obcych pyta na forum jakby jej w gaciach siedzieli. Tak trudno zrobić test i pójść do ginekologa?

Gość gość
Plamienia wystąpić mogą w pierwszych 3 miesiącach w dniach W których występował normalnie okres. i jest to uznawane za normalne ale mimo to zawsze trzeba skonsultować to lekarzem prowadzącym.

Gość gość
A jaki miałaś ten okres? Obfity, lekki - raczej w formie plamień, ze krzepami, bez, brązowy, czerwony?