Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewellka

gotowanie na gazie

Polecane posty

Gość BartoszSZ
Dokładnie. To wszystko naprawdę tanio wychodzi. Podpisałem z nimi umowę na Relax 2, bo w sumie wolę jak mi co miesiąc przychodzi rachunek za zużycie. Wiem co i jak i że zapłacę za faktyczne zużycie. AmeriGas też sam kontroluje, kiedy trzeba dotankować. Mniej więcej jest to tak jak z gazownią, tyle że taniej :)

u mnie z amerigasem tankowanie przypada raz do roku i wystarczy, nie grzeje przesadnie domu i nigdy wtedy gdy nie trzeba, koszty jak przy ogrzewaniu węglem

Gość gość
no tyle, że węgiel dużo więcej nerwów kosztuje (w nocy trzeba wstawać, pilnować, załatwiać na zimę). odzwyczaiłem się od tego mieszkając w bloku i sam póki nie mam gazu dzierżawię od AmeriGasu taki zbiornik. Zresztą i tak nie wyobrażam sobie mieć w domu inne ogrzewanie niż gazowe

Gość Marion_Silver
wiesz, kazdemu według potrzeb, u nas amerigas, bo wcale nie jest tajemnica, ze w okolicy wladze lokalne, ale rowniez w Polsce i Unii, szykuja sie do wprowadzenia zakazu grzania węglem, wiec po co sobie koszty podwajac?

Gość gość
Dzierżawa zbiornika jest chyba najwygodniejszą z aktualnych ofert na rynku, a u AmeriGas dodatkowo zero stresów związanych z instalacją, serwisem, gaz bardzo dobrej jakości, telemetrycznie kontrolowany stan gazu, wtedy dzwonią i potwierdzają przyjazd (i dobrze bo jak raz na rok się to zdarza to łatwo zapomnieć). Zastanawiamy się nad tym przyłączeniem do sieci, ale na razie wyjątkowo nam dobrze

ja w tej dzierzawie od amerigasu tez sie nie okreslalam czy przejde na gaz ziemny, bede myslec jak mi te gazociagi doprowadza, kto wie, moze sie wcale oplacac nie bedzie, ceny sa bardzo zmienne

Gość gość
a to trzeba się określać czy nie? w sumie to przecież często nie wiadomo co będzie za 5 czy 10 lat

Gość MariuszKLN
Ja mam umowę z Amerigasem i nic określać nie musiałem. No bez przesady przecież nie wiem co się zmieni za 10 lat i w która stronę zmiany pójdą... na spokojnie.

Gość gość
tak, gaz z Amerigas jest bardzo wydajny, nie sądziłam, że można na nim też gotować, ale okazuje się, że nawet jest to bardzo oszczędna forma, bo jest wydajniejszy niż ten z sieci