Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miętoszenie cycków i lizanie waginy to lepsze przyjemności niż penetracja

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
mnie najbardziej jara lizanie c**eczki i jak laska mi szybko obciąga po same jaja, jak jej kapie sperma z buzi a ona robi mi deepthroata.. niema czegoś lepszego. Nawet lizanie rowa mnie tak nie kręci.

Gość gość
zboki

Gość gość
Jedni lubia matke inni lubia corke

Gość gość
Moj zaczyna piescic piersi i potem w dol do minetki czesto mam przy niej orgazm potem dopochwowy seks i koncze lodzikiem.

Gość Lukii88
Ja tam lubię lizanie cycuszków

a któraś dziewczyna sie wypowie ? Jak to jest ze ściskaniem sutków ? lubicie to ? albo klepanie po cyckach ?

Gość gość
a ty lubisz klepanie po jajkach ?

Gość gość
a któraś dziewczyna sie wypowie ? Jak to jest ze ściskaniem sutków ? lubicie to ? albo klepanie po cyckach ? x a Ty chciałbyś by ktoś ci ściskał jaja ? Brodawek nie należy ściskać bo tam są kanały mleczne, gruczoły, zresztą podobnie jak całych piersi. W jakiejś publikacji medycznej kiedyś było o tym, że mocne uściski piersi mogą wywołać raka. Piersi można całować, głaskać ale absolutnie nie ściskać...

Gość gość
Ja lubie masowanie, ssanie brodawek, a potem jest chec na inne piszczoty i w koncu na zblizenie.

w p****lach czesto daja klapsy na cycki, sciskaja brodawki albo wrecz obwiazuje sznurkiem te cycki ze sa sine. Dlatego sie zastanawiam czy kobiety to lubia skoro tak im robia bo ja jao facet bym na to niewpadl

Gość gość
ale zboczenstwa :) buj sie Boga

Gość gość
Cycki i c**eczka to sens życia męskiego gatunku.

Gość gość
w p****lach czesto daja klapsy na cycki, sciskaja brodawki albo wrecz obwiazuje sznurkiem te cycki ze sa sine. Dlatego sie zastanawiam czy kobiety to lubia skoro tak im robia bo ja jao facet bym na to niewpadl x po.rnografia wyprała Ci już mózg totalnie. W po.rnosach laski dają sobie wsadzić nawet 5 koootasow w du/pe na raz jeżeli im odpowiednio za to zapłacą co nie znaczy, że to jest przyjemne. W po.rno laski ważą 44 kg i mają cycki jak arbuzy a facec***enisy na 25 cm, grube jak puszka od Coli i potrafią być w wzwodzie przez ponad godzinę. Wyobraź sobie, że życie to nie film po.rno.

Gość gość
nie lubie zbokow