Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek1985

Dlaczego wszystkie ubieracie sie tak samo?

Polecane posty

Gość Olek1985

nie macie własnego stylu i przez to facet nie jest wami zainteresowany bo jest was tysiące.....i piszecie na tych swoich durnych smartfonach bez przerwy......czym chcecie faceta zainteresować?

Gość gość
-100/100

Gość gość
racja

Gość gość
Jaki wg ciebi wyglad jest powielany a jaki chcialbys widziec?

Gość Olek1985
Jaki wg ciebi wyglad jest powielany X bluzka z krótkimi rekawkami, spodnie rurki, trampki , bransoletki / gumki na nadgarstku, wielki jak cegła smartfon no i włosy obowiązkowo wyprostowane lokówką ! :D a jaki chcialbys widziec? X to dziewczyna ma sie wykazac inwencją anie facet myslec za nią !

Gość gość 20
ja lubie rusrki bo są wygodne, koszulki na krótki rękaw bo można w nich chodzić zimą i latem i to bez stanika :) biżuterii żadnej nie nosze, włosów nie prostuje, nie przeszkadza mi że się troszkę kręcą, a co do telefonu to każdy ma na jaki go stać i jaki mu się podoba

Gość gość 20
^rurki

Gość gość
A faceci niby jak wygladaja, kazdy t-shirt, jeansy i sportowe buty porazka i krotko obciete wlosy wiec juz nie cuduj

Gość gość
Kupie sobie nokie 3310, zeby czasem nie byc mainstreamowa i zadowolic ksiecia Aleksandra :o

Gość Olek1985
A faceci niby jak wygladaja, kazdy t-shirt, jeansy i sportowe buty X O sobie chyba mówisz !

Gość asiutka1999
czepiasz się

Gość gość
w kazdym sklepie jest to sam więc jak may się ubierać :O

Gość gość
pierwsze słyszę żebym chciała faceta zainteresować

Gość jestem sobą i lubię siebie
ja ubieram się tak że nie spotkałam nikogo wyglądającego podobnie do mnie więc nie uogólniaj,nie staram się nikomu przypodobać takze jesli chodzi o poglądy,przekonania,jestem sobą

Gość gość
Drogi Olku,byc moze zlej linii autobusami jezdzisz i w zlym towarzystwie sie obracasz :D

Gość gość
Prawda. Pisze to kobieta. Wczoraj wieczorem siedzialam w mc Donaldzie i obserwowalam dziewczyny. Wszystkie! wyglądały tak samo. Rurki. Wielki szary szal. Zielona kurtka z tylu dluzsza z futerkiem eko. Kaszkiety. I włosy zebrane u góry w cebule. Jezu jak atak klonow ;) .

Gość gość
Hm. A moze po prostu jest zima i kazda wyglada tak samo opatulona szalami czapami itd.

Gość gość
uroki zimy, sama mam taką kurtkę bo mi w tyłek zimno

Gość gość
Kurtka parka -bo zimno ! To normalne, co na mrozie maja chodzić w sweterku ? To dobra moda nie to co parę lat temu -króciutka kurteczka plus gołe nerki... Dziwne są -koszmarne koki-cebule a la Mała Mi z Muminków kilka takich lasek razem wygląda jak wycieczka downów. Tudzież popularne wśród gimbazy i niestety starszych (gimy mentalne) rozchlapciane trampki plus gołe kostki na mróz pluchę i śnieżycę . To durnota . Resztę mody można przyjąć .

bluzka z krótkimi rekawkami, x to skandal! zwłaszcza, że temat z czerwca x spodnie rurki x nie na moje nóżki, nie mam nóżek jak patyczki x , trampki , x chyba do biegania, albo jak miałam 10 lat. lubię butki, które podkreślają kobiecość stópki i są zdrowe dla owej stópki. w butach sportowych sie nie chodzi x bransoletki / x lubię latem bransoletkę i różne rzeczy na nią naniziane x gumki na nadgarstku, x que? x wielki jak cegła smartfon no i włosy obowiązkowo x mam telefon wygodnej wielkości x wyprostowane lokówką ! smiech.gif x nigdy tego nie użyłam i nie użyję po tym jak ktoś sobie tym uciął loczek. zresztą wysoko temp. = śmierć dla włosa, to zostało wypuszczone tylko po to, żeby później wypuścić na rynek odżywki ratujące te spalone włosy. brrrr.

Gość gość
up !