Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heno

Masturbacja

Polecane posty

Gość Heno

Mam 45 lat sex z żoną mam raz na dwa tygodnie, ale od pewnego czasu wzrosło mi zapotrzebowanie na sex, cały czas czyje potrzebę ulgi, więc masturbuję się dwa razy dziennie. czy ktoś ma podobnie, a może któraś z Pań tak samo ma potrzebę codziennej masturbacji.

Gość lala mido
musisz żonę rozkręcić ,jeżeli proponujesz jej tylko tradycyjny seks po tylu latach małżeństwa ma prawo czuć sie znudzona ,postaw na jakieś gadżety,na początek pod jej przyjemność ,a pózniej będziecie sobie stopniowo dobierać coś dla was obojga My korzystamy ze sklepu http://www.sklep-intymny.eu/ i bardzo polecam bo przesyłki dyskretne,szybkie i ceny jak na tę jakosć naprawdę korzystne.

Gość Heno
Problem polega na tym, że jak namówię do sexu to jest dobrze uprawiamy sex oralny i zawsze ma orgazm, i to może być powód że jej starczy na dwa tygodnie, a ja potrzebuję dwa razy dziennie, zastanawiałem się nad jakimś środkiem spowalniającym popęd seksualny, bo tak mi głupio onanizując się w tym wieku.

Gość lala mido
to nie jest dobry pomysł,farmakologiczne środki zmniejszające czy zwiekszajace libido to syf. Jako kobieta sądzę ze sex dla TWojej zony to po prostu zwykły obowiązek,raz na 2 tyg to jest strasznie mało dla babki koło 40. Ja mam 39 i kochamy sie codziennie.

Gość Heno
To szczerze zazdroszczę.

Gość Leo 70
Mam podobny wiek i podobny problem, może znalazła by się jakaś kobietka do wspólnego onanizmu.

Gość Heno
A jak kobiety by zareagowały jak by facet onanizował by się przy was jak wy nie chcecie sexu, bo boję się reakcji negatywnej.

Gość gość
A moja lubi jak se wale konika i się spuszczę na cipkę albo na cycuchy