Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtt

co potrafią robić wasze 6 mczne dzieci

Polecane posty

Gość rtt

Mój synek nie potrafi jeszcze obracac sie z plecków na brzuszek czy odwrotnie . Próbuje ale mu nie wychodzi ale obraca sie na boki . Nie potrafi dotknąc stopą do buzi . Krótko podnosi głowke do góry leżąc na brzuszku - nie lubi tej pozycji bo po kilku minutach płacze . Czesto mam obawy czy wszystko jest dobrze .

moje malenstwo robi fikoly, z plecy na brzuch sie przekreca, z brzucha na plecy tez, siada juz powoli.. spryciula z niej, nie moge jej zostawic nawet na chwile samej, wkladam ja w poduszke super mami taka w ksztalcie c i chwile lece, obkladam lozko poduszkami bo mam malego wierciocha

Gość gość
jest dobrze,kazde dziecko ma swoje tempo. Moj probuje raczkowac, pelza, przekreca sie na boki,brzuszek,plecki itp,gaworzy,wklada stopki do buzi. Dziecko mojej kolezanki tydzien starsze siedzi. Kazdy maluch ma swoje tempo...obkladania poduszkami nie skomentuj*******adziewia dla glupich matek,co mysla,ze "naucza" siedziec. Nie wymuszajcie ncizego na dzieciach,bo uszkadzacie im kregoslupy. Dzis widzialam takie pokulone dziecko w spacerowce. Dziecko od 4mca powinno jkak najwiecej czasu spedzac na podlodze, krecic sie,uczyc raczkowac itp