Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tanie meble do salonu i sypialni

Polecane posty

Gość gość

Jakie sklepy polecacie gdzie znajdę fajne i niedrogie meble? Szukam komody, mebloscianki i ogólnie mebli do pokoju. Może jakieś strony internetowe?

Gość gość
Polecam meble w ikei, zawsze cos taniego upatrze :)

Gość gość
A jest jakas strona na której będę mogla wirtualnie 'zaprojektować' wnętrze?

najtansze meble sa wiadomo gdzie- w ikea, ale jakosciowo sa slabsze, my mamy u dzieci z ikea meble, bo zaraz dzieciaki beda duze i od nowa inwestycja w meble, pociel mamy konkretna, poduszki tez, super mami poduszke do odpoczynku dla mnie i dziecka, ogolnie nie lubimy kupowac tandety

Gość gość
Sprawdz sobie propozycje http://dobremeble.net/, maja tam szeroki wybor naprawde stylowych mebli, w moim salonie swietnie się prezentuja

Gość gość
Najtaniej i najfajniej wychodzi zbieranina uzywek z netu, komisu lub targu staroci, po przemalowaniu i dodaniu nowych galek i uchwytow, a do tego nowe drozsze dodatki i akcesoria. Mebloscianki i kompleciki z plyty to tandeta i bezguscie.

Gość gość
No nie wiem czy IKEA taka najtańsza. Jakościowo są słabe te meble, ale mnie się mega podobaja. Mam komory i piłeczki, ale lozka, kuchni czy dużych szaf nie kupilabym tam. Tanie meble są w black red white. Ale w większości możesz poszukać w necie, są hurtownie np. Meble Kępno . jest jeszcze Bodzio i Agata, ale wszystkie maja te sama półkę jakosciowa-srednio. Mnie jednak nie zależy na super jakosci, wolę taniej kupić i częściej zmieniać.

Gość gość
Polecam sklep z nowoczesnymi meblami http://www.aaaameble.pl/mebloscianki niemieckiej produkcji meble. Meblościanki czarne, białe, wysoki połysk, modny minimalizm. Mają darmową dostawę i ofertę specjalną, z której kupiłem super komodę 3 stówy taniej.

Gość Wiktoria 6
Zerknijcie na stronę sklepu internetowego meble-bogart, znajdziecie tam system Kora który pięknie się prezentuje. Warto go mieć w swoim domu. Poza tym jest wiele innych mebli które z pewnością skuszą fantastycznym wyglądem.

Gość Wiktoria 6
Zerknijcie na stronę sklepu internetowego meble-bogart, znajdziecie tam system Kora który pięknie się prezentuje. Warto go mieć w swoim domu. Poza tym jest wiele innych mebli które z pewnością skuszą fantastycznym wyglądem.

Gość gość
Ja bym postawiła na sklep internetowy. Osobiście kupowałam w www.mebleswiata.com.pl i meble sa naprawdę dobrej jakości. Mogę je polecić. poza tym wyglądają bardzo ładnie i świetnie się ze sobą prezentują.

Gość mojjja
Myślę, że w Agacie znajdziesz to czego szukasz. Tam jest ogrom mebli róznych producentów i w różnych cenach. Tańsze meble też u nich dostaniesz.

Gość ahhoja
Meble do sypialni kupowałam w Agata Meble, tam znalazłam to co chciała bo wybór rzeczywiście mają ogromny, a meble są przede wszystkim solidne.

Gość sylkagdynia
Kupiłam tam niedawno narożnik, bo poprzedni niby z dobrego sklepu lokalnego, rozwalił się po 2 latach użytkowania. W innym pokoju mam kanapę z agaty właśnie, która służy nam już chyba 5 lub 6 lat i wciąż wygląda świetnie.

Gość gość
Właśnie urządzam mieszkanie i muszę szybko umeblować 3 pokoje. Zamówiliśmy z Idczak meble sklep. Ładne, tanie, mąż sam złożył a jakość jak w typowych sieciówkach meblowych. Szału nie ma ale jakość lepsza od ceny.

Gość liszajka
ja też chciałam od razu urządzić mieszkanie, a nie robić to na "raty" więc szukałam mebli w dobrej cenie, najlepszą ofertę zaproponowała agata meble, pierwsze raty spłącaliśmy po kilku miesiącach.

Gość Paulinka 223
Ostatnio zakupiłam komplet amber do salonu ze sklepu internetowego meble-bogart.pl i polecam wszystkim osobom którzy chcą urządzić swoje mieszkanie w elegancki sposób. Meble są świetnej jakości i naprawdę przyciągają uwagę gości. Polecam.

Gość gość
Ja swoje mebelki kupiłam z firmy Agal ze Szczecina :) bardzo pieknie ozdabiają moje mieszkanie i sa bardzo funkcjonalne

Gość Mirka34
Polecam poszperać w ofertach tego typu sklepów https://www.meblefirany.pl/ , naprawdę świetne meble, w bardzo korzystnych cenach , zdecydowanie niższych niż te, które stawiają nam wszystkie większe salony meblowe.

Gość gość
Zdecydowanie sprawdź ofertę kieleckiej fabryki mebli

Gość DominikaRew
Ja akurat nie jestem zwolenniczką wyboru tanich mebli ponieważ wolę kupić je raz a porządnie. Wiadomo też, że nie zawsze budżet na to pozwala natomiast ze swojej strony zdecydowanie polecam zwrócić uwagę na opcję iRaty.pl dzięki czemu będziesz mogła pozwolić sobie na porządne meble spłacić je w wygodnych ratach.

Gość PaulinaGron

Również mogę polecić portal iraty.pl . Sama brałam tam raty na meble, podczas remontu, ponieważ nie miałam pełnej kwoty, a przedstawione mi warunki były dla mnie bardzo korzystne. Dodatkowo cała procedura jest prosta i w miarę szybka.

Gość fff55

Najtansze meble sa wiadomo gdzie- w ikea, ale jakosciowo sa slabsze, my mamy u dzieci z ikei meble, bo zaraz dzieciaki beda duze i od nowa inwestycja w meble. W sypialni mamy meble od Kieleckiej Fabryki Mebli 

ze stron internetowych polecam jokodecor.pl ja zamawiałam komodę i naprawdę solidne wykonanie w dobrej cenie