Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile papmersow wam schodzi dziennie ? dziecko 5m.

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem czy to ja za czesto wymieniam pieluche czy jak ale u mnie schodzi 10-14 pampersow dziennie :/

Gość gość
Strasznie dużo.... To tyle razy robi kupę??? No bo jak jest troszkę zasiusiana to możesz zostawić.

Gość gość
moja córka ma prawie 6 miesięcy, i dziennie schodzi mi 5-6 pampersów. Noce przesypia całe od 19 do 7 rano, wiec silą rzeczy już jej w nocy nie zmieniam.

Gość gość
Ha ha ha, a te pampki podobno wszystkie takie chłonne i trzymają wilgoć z dala od skóry dziecka.

Gość gość
no wlasnie jak sika i nie placze to nie ma co zmieniac, szkoda kasy.

Gość gość
Autorko tyle to mi nawet tetrówek w pierwszym miesiącu życia dziecka nie schodziło. Jak się zsikało to od razu było przebierane. Teraz mnie możecie zjechać jaka to ja niedobra matka byłam i narażałam dziecko na odparzenia. Odparzenia i uczulenia to miało od pampków.

Gość gość
kolejny durny temat ludzi bez wyobrazni 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Nikogo nie bede zjazdzac, moje dziecko placze za kazdym razem gdy zrobi choc troszke siusiu i w tym problem...a w nocy masakra!

Gość gość
A u mnie schodzi ok 8dziennie(w noscy nie zmieniam bo spi).

Gość gość
To jak tak płacze to kupuj choć najtańsze te pieluchy bo skoro tak jej przeszkadza to nie ma sensu wydawać na te lepsze dobrze wiążące wilgoć.... Albo się przeżuc na wielorazowe.

Gość gość
zmien pieluchy i zobacz co bedzie bo to dziwne ze dziecko tak reaguje.

Gość gość
A może płacze jak siusiak? Np zapalenie pęcherza. Mi idzie 5-6. Za noworodka szło ok 10-12. Ma 4 miesiace.

Gość gość
podobno taki pampers się rozkłada kilkaset lat, przez co bardzo zanieczyszcza środowisko. Zabawne, dzieciak który s\rał w te pampersy już dawno dorósł, zestarzał sie i zdechł, a jego gó\/\/wna w pampersie wciąż się rozkładają jeszcze po jego śmierci.... jednak pieluchy tetrowe były 100 razy lepsze.

Gość gość
Cora ma 3.5 miesiaca i zmieniam do 2-3h. W nocy za kazdym.razem jak sie obudzi. Czasem spi 6h,czasem pobudka co 2h. Nie przeszkadza jej zasikana pielucha,ale ja bym nie chciala lezec z mokra dupa,wiec zmieniam.

Gość gość
mi od samego poczatku do 1,5roku schodzi ok 10 na dobe. Sika duzo i wiem,ze jej przeszkadza.

Gość gość
Ja zmieniałam po każdym siku bo lato było i pipka się odparzala i dużo szlo teraz córka ma 15 mcy i zużywam 8 pieluch bo co siku zmieniam, przecież dziecko z sikami nie będzie chodzić