Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy wrocilyscie do wagi sprzed ciazy? Przytylam 18kg

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wrocilyscie do wagi sprzed ciazy? Przytylam 18kg i dzisiaj waga pokazala stan sprzed ciazy;-) Maly za tydzien konczy 3 mies.. Lekko nie bylo, nie jadalam slodyczy, ciast, na jakis czas wyleliminowalam nabial (podejrzenie skazy bylo) wiec sery, maslo odpadly, nie jadalm tlustych, kalorycznych potraw. Cwiczyc mi sie nie chcialo. Sczerze to sadzilam, ze samo karmienie piersia wystarczy ale sie mylilam;-) A wy szybko zeszlyscie z wagi?

Gość gość
23kg w 2 msc bez diet i cwiczen

Gość gość
Ja przytylam tylko 6 kg i 2 tygodnie po porodzie jestem 15 kg na minusie

Gość gość
30 kg w 12 miesięcy, ale miałam cc z kompikacjami, długo nie mogłam ćwiczyć.

Gość gość
-18 kg to ja miałam tydzień po porodzie :P ale to były same wody,łącznie przybrałam 30 kg,pozostałe 12 spadło mi w pół roku po porodzie bez wyrzeczeń, karmiłam mm

Gość gość
15kg przytylam. Jak dziecko mialo 7tygodni juz nie bylo ani kilograma z ciazy.

Gość gość
Po 3 MC już mialam

Gość gość
przytyłam 16 kg, w dwa tygodnie spadło 14 kg a 2 kg zostały mi jeszcze (pięć miesięcy po porodzie)

Gość gość
A faceci was wspierali jakos?

Gość gość
przed ciaza wazylam 53kg teraz waze 55kg i wygladam lepiej mam 171cm, 4m po ciazy i cwicze ale chudnac nie zamierzam :)brzuch pociazowy juz mi znikl

Gość gość
Po 9miesiecach. Bez duety i cwiczen. Corka ma rok i doero teraz zaczynamm biegac. Niestety.

Gość gość
Czemu niestety?

Gość gość
Zachodzac w ciążę ważyłam 62,5 kg. Urodziłam w 35 tyg wczesniaka 3 kg. Ogolnie do tego czasu przytyłam 2 kg. Po porodzie waze 58 czyli spadło mi ponad 6 kg.

Gość gość
zachodząc w ciążę ważyłam 55kg/172cm. przytyłam 20kg.nie wiem jakim cudem :( niby nie jadłam dużo,chyba woda sie zatrzymywała bo baaaardzooooo dużo piłam,jadłam lodów...miałam cc w terminie,po 6mies.waga pokazała 57kg.bez ćwiczeń i diety (choć na początku miesiąc karmiłam piersią z dietą ale miały miał taka potworną skazę i alergie na bardzo dużą ilość pokarmów,że nie było opcji i przeszliśmy aż na Nutramigen)a ja chudłam dalej ale miałam przez te pierwsze miesiące z dzieckiem bardzo dużo stresu i myślę,że to przez to :( teraz jestem w 8mies.i przytyłam tylko 10kg. :( a chciałabym więcej i żeby mi coś zostało z tych kg.bo zawsze byłam chuda jak patyk :(

Gość gość
przytyłam 10kg po 3 tygodniach miałam juz swoja wage, syn ma 5 mcy a ja mam -5 kg i tyle moze byc :) bez diety karmie mm

Gość gość
Przytyłam 23kg (cisza zagrożona, leżąca), schudnięcie zajęło mi ok pol roku, ale po cc długo nie mogłam ćwiczyć, wiec w sumie 4 miesiące. To bardzo indywidualna sprawa, zalezy od wielu czynników wiec nie ma co porównywać, moja siostra od razu po porodzie ważyła tyle co przed ciąża ;)