Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny wybaczyłybyście coś takiego?

Polecane posty

Gość gość

chciałbym przeprosić swoją byłą. Spotykaliśmy się może ze 2 miesiące. Generalnie zawaliłem sprawę. To świetna dziewczyna, mądra, ambitna, dobra i do tego bardzo ładna. Zauroczyła mnie. Zaczęliśmy się spotykać ale po jakimś czasie odżył mój ból bo innej, która mnie zostawiła, zdradziła. Przez to wszystko dla tamtej stałem się trochę opryskliwy. Olewałem ją, nie przyjeżdżałem na spotkania aż w końcu wystawiłem ją do wiatru z weselem. Wtedy się wściekła i mi wygarnęła wszystko. Poniosło mnie- zachowałem się jak kretyn. Zacząłem jej ubliżać. Ona zamilkła, nie odezwała się, nic nie zrobiła. Ja też nie miałem zamiaru. Dopiero teraz widzę, jak bardzo ją skrzywdziłem a niepotrzebnie. Wybaczyłybyście to? Jak ją przepraszać?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Absolutnie nie.

Gość gość
na kolanach

Gość gość
Fajnie że ci przykro ale zraniłeś ją swoim szczeniackim zachowaniem. Dowiedz jej to, jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, a nóż i ci wybaczy... Mała szansa ale zawsze

Gość gość
ja tez bym nie wybaczyla.

Gość gość
ja wiem, że ona nie będzie chciała do mnie wrócić. Pewnie nie po tym co jej powiedziałem. Chodzi o to czy jest w stanie mi po prostu darować bo mam wyrzuty sumienia

Gość gość
nie wiem po co sie tlumaczysz, powody twojej zlosci cie nie usprawiedliwiaja, ze zachowales sie jak cham, dlatego ze jestes cham, a na chamow szkoda czasu, fajni porzadni faceci nie traktuja dziewczyn jak smieci i jeszcze sobie wymowki wymyslaja, albo szanujesz kobiete bez wzgledu na wszystko albo jestem prostak, ty pokazales ze jestes prostak, ja bym nie tracila czasu na kogos takiego jak ty, sa fajniejsi chlopcy na swiecie, nie umiesz rozmawiac gdy pojawia sie problem bo jestes jeszcze dziecko

Gość Taki_jeden_cwel
Popraw się.

Gość gość
nie tłumaczę się, po prostu opisuję sytuację

Gość gość sisi
Co znaczy cwel?.

Gość gość
Błędy popełnia każdy, ale jeśli w złości i to tym bardziej kiedy dziewczyna faktycznie miała rację, ty potrafiłeś jej naubliżać, to piz/da z ciebie, a nie facet. Na jej miejscu bym cię totalnie zignorował. I na przyszłość nie zaczynaj nowego związku, jeśli nadal myślisz o byłej, bo taki związek nigdy się nie uda.

Gość gość
a może ją jeszcze biłeś co?

Gość gość
żenada. Facet naubliżał, wystawił do wiatru, traktował jak zapchajdziure po poprzedniej dziewczynie a teraz zgrywa skruszonego......

Gość gość
Nie, nie po tak krótkim czasie, kiedy jeszcze nie pozwoliłeś jej poznać całokształtu swojej osoby. :) Moim zdaniem ratunkiem dla ciebie jest dłuuuugi okres kontrolowanego przez nią friendzonu a po dobrych paru miesiącach, jeśli nie latach druga próba.

Gość gość
dorośnij matko...

Gość gość
nie, nie uderzyłem jej nigdy

Gość gość
Kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje. Wyslij jej krotki tekst "przepraszam" A dopiero potem sie odezwij.

Gość gość
W d***e bym miała takie przeprosiny, w dodatku nieszczere, bo to nie na zadośćuczynieniu ci zależy, a na Twoim samopoczuciu :/ Przeprasza się żeby komuś było lepiej, a nie przepraszasz ją żeby poczuć się lepiej :/ Zostaw ją w spokoju i bądź lepszy dla innej, masz nauczkę na całe życie żeby nie traktować tak kobiet.

Gość gość
Jesli tamta jest taka inteligentna i madra jak pisze autor to nie bedzie dlugo trzymac urazy. Wyslij jej jakas krotka wiadomosc i slowo " przepraszam". A potem odczekaj i sie odezwij. "Przepraszam" nie zaboli a dasz jej znak, ze wiesz, ze zle zrobiles. Jesli czujesz sie nie w porzadku w stosunku do niej to nie powinienes tego tak zostawiac.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To świetna dziewczyna, mądra, ambitna, dobra i do tego bardzo ładna. - Prowo!!!! W Polsce nie ma takich kobiet!!!

Gość gość
Ja na jej miejscu nie chcialabym sie wiecj z Tobą spoytkac bo bym się bala,ze za chwile znowu mnie zranisz....

Gość gość
Autorze i co,przyjela przeprosiny?

Gość gość
Nie wybaczyłabym ubliżania.Żyj z tym ,a na przyszłość traktuj ludzi tak,żeby nie gryzło sumienie.

Gość gość
dlugo pamieta sie zle slowa.

Gość gość
Jak Was czytam to mam wrazenie, ze komus tu bardzo zalezy zeby autor nie dogadal sie z ta dziewczyna

Gość gość
Nikomu nie zależy,po prostu znamy życie.A pewnych rzeczy nie należy wybaczać,np.ubliżania czy bicia.