Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

próba zajścia w ciążę.

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie bo już nie chce i meczy mnie chodzenie po lekarzach ; ( 18 Maja urodzilam dziecko w 5 miesiącu niestety ale.....nie udało się ;'( krwawi łam do 28 maja. Od 2 tyg mam normalny śluz i czuje jak by to były dni płodne , wiem ze to za wcześnie ale pragniemy z mężem z now spróbować od kilku dni się staramy.czy jest możliwość zajścia znów w ciążę czy raczej to za krótki okres czasu.

Gość gość
Bardzo mi przykro. Wspolczuje. Sluchaj,mozliwosc jest,ale powinnas dac sobie czas ,zeby odpoczac.Ciaza to obciazenie dla organizmu,bylas w niej 5 miesiecy i pewnie cialo jest teoche oslabione. Poczekaj kilka miesiecy. Wiem,ze latwo poqiedziec...ale moze przetlumacz to sobie w ten sposob,ze przygotowujesz lepsze warunki dla dziecka,zeby mialo wieksze szanse na szczesliwe rozwiazanie. Wiem,ze od razu chcielibyscie probowac. Poronilam,wprawdzie to byl dopiero 8tc,ale tez strasznie bolalo i od razu chcialam byc znowu w ciazy. Bardzo cierpialam. Twojego bolu sobie nie wyobrazam... zaszlam po pol roku od lyzexzkowania i mam coreczke.

Gość gość
mozesz zrobic sobie krzywde, przeciez jestes swiezo po porodze-po stracie, bardzo mi przykro ze spotkała cie taka tragedia- ale to nie jest dobry czas i pod wzgledem fizjologicznym i psychicznym na dziecko- musisz przepracowac tą stratę, twoje ciało musi dojsc do siebie, twoja psychika także-to co robisz wydaje ci sie dobre- ale to nie prawda-to odcinanie sie od trudnych emocji i proba zastąpienia je nowymi-nie zastąpisz straconego dziecka- musisz przejść proces żałoby i dopiero starac sie od nowa-inaczej bedziesz przelewac uczucia ze straconego dziecka do tego które sie pocznie-nie wspominajac o tym ze macica nawet sie dobrze nie oczysciła