Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek1985

Dlaczego wszystkie ubieracie sie tak samo?

Polecane posty

Gość Olek1985

nie macie własnego stylu i przez to facet nie jest wami zainteresowany bo jest was tysiące.....i piszecie na tych swoich durnych smartfonach bez przerwy......czym chcecie faceta zainteresować?

A faceci to niby nie? rurki, air maxy / conversy ... ciężko to nawet nazwać męskim stylem ubierania czasami.

Gość bhhui
Znowu temat z tego cyklu. Tymczasem nie ma to nic do zainteresowania facetów, co widać po "klonach" w kokach idących z rączkę z facetem. To nie tak, że każda w indiańskiej kiecce (w opozycji do zestawu: trampki+szorty+koszulka) i nie gapiąca się w smartfona zdobędzie rzeszę zakochanych w niej facetów :D

Gość Olek1985
rurki, air maxy / conversy X Ja sie tak nie ubieram ! W rurkach to geje chodzą.

Gość gość
Jakoś nie zauważyłam by faceci doceniali, to że nie jestem klonem. Najbardziej podoba im się zazwyczaj moja twarz, która jest raczej banalnie pospolicie ładna. Faceci lubią banał, schematy, wcale nie latają za wyróżniającymi się dziewczynami, chyba że łamanie schematu polega na upodobnieniu się za wszelką cenę do lalki Barbie. Faceci z reguły mają w du/pie prawdziwą alternatywę, bezkompromisowość, własny styl u kobiety. Liczy się głównie młodość, typowa słodka ewentualnie wulgarna uroda, szczupła figura, spore piersi i ciuchy kojarzące się z seksem.

Gość gość
To ja sie wypowiem... inwestuje w dobre ciuchy, kupuje je raz na 4 lata (są markowe, z nie z sieciowek) dzisiaj oddałam auto do prezgladu,wiec do pracy udalam sie tramwajem.. wracajac slyszalam obelgi typu :" Co taka panienka robi po ciemku" :"czekasz na okazje, ty chyba jakas all inslusive" .... byłam ubrana w butach na opbcasie, zwykłe spodnie i kurtrke,..

Gość gość
autorze, ja to mam styl, z przodu łata z tyłu łata, im więcej tym lepiej

Gość gość
ja za to jestem lepiej wyćwiczona od większości facetów- wyróżniam się i też nie są zainteresowani xd jestem ładnie wyrzeźbiona od tańca. Żaden młody nie podejdzie, podobam się głównie facetom w średnim wieku