Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro rano robię test. Nie stać nas na drugie dziecko. Jestem przerażona...

Polecane posty

Gość gość

Okres powinien być 20 czerwca. ZAWSZE tzn od ponad roku jest jak w zegarku, 28-29 dni. nie stosujemy pigułek, ale prezerwatywy. w ostatnim miesiącu seks był tylko pięc razy i przyznam, że raz bez gumki, ale to był 22. dzien cyklu!! nie raz tak robimy po 20stym. dniu i dotąd było OK. nieważne, jutro robie ten test... nie jestesmy jakos bardzo biedni ale nie stac nas teraz na drugie dziecko. pierwsze ma 5 lat, niedługo 6 skonczy. oboje pracujemy, ja zarabiam niecałe 1500 netto a mąż ma różnie bo ma wlasną działalność, ale średnio ma 2300 netto miesiecznie. mamy duże opłaty, rachunki, kredyt za mieszkanie. nie chcę tej ciąży. no i juz mi bliżej do czterdziestki niż trzydziestki :O :(

Gość gość
Po pierwsze - STAĆ WAS. macie w sumie netto ponad 3 i pół tysiąca widzę !! wiesz, ilu ludzi w tym kraju ma razem niewiele ponad 2 tys i dwoje dzieci, i kredyt> a po drugie - TAKA STARA A GŁUPIA bez gumy seks, jak dziecka nie chce?? :O

Gość gość
Przy tej kwocie co zarabiać to chyba za dużych rachunków nie możecie mieć, bo nawet ba podstawowe potrzeby by wam nie zostalo:) a zresztą skoro nie stosuje cie zabezpieczenia to chyba liczyliscie się z wpadka w końcu nie żyjemy w średniowieczu a prezerwatywy aż takie drogie

Co z tego,że ma 3,5 tys (swoją drogą żadne kokosy to nie są :O) skoro być może spłaca duży kredyt?

Gość gość
Może gdzieś na wsi, bez kredytu jest to duża suma ale w mieście ciężko przeżyć za takie pieniądze wynajmując lub spłacają kredyt a co tu dopiero myśleć o dziecku.

Gość gość
nie jecz. Uprawiasz seks bez zabezpieczenia, a teraz placz i zgrzytanie zebami. Toz to nawet wpadka ciezko nazwac, na wlasne zyczenie teraz sie boisz.