Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Tanitanka

Lubie sie fotografowac nago

Polecane posty

Go艣膰 Tanitanka

Gdy jestem sama w domu to czesto rozbieram sie do naga, ustawiam aparat na stole i robie sobie zdjecia w najrozniejszych pozach. Potem przegladam je na ekraniku aparatu i szalenie mnie to podnieca. Czasem zrzucam na komputer i ogladam siebie na duzym ekranie. A na koniec wszystko kasuje by za dzien, dwa albo tydzien znow powtorzyca cala sesja. Nie pisalabym o tym gdyby nie powracajaca szalona mysl by poprosic o wykonywanie zdjec siostre.Juz sobie nawet obmyslilam ze jako powod podam to ze niby chce szczegolowo dokumentowac wlasne cialo. Jestem zboczona?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Najszybszy w mie艣cie
nie, zboczony w tym towarzystwie jest tylko aparat 馃槾

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogolony h
Nie jestes. Ja tez tak czasami robie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mobi
A nie podnieca艂o by Ci臋 jakby zdj臋cia robi艂 Ci obcy facet ? Oczywi艣cie bez dotykania, nic pr贸cz robienia zdj臋膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogolony h
Po prostu robisz sobie selfie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nast臋pn膮 sesj臋 wrzu膰 tu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Przed obcym facetem pewnie wstydzilabym sie rozebrac. Przed siostra latwiej bo widzialysmy sie juz nago. Chociaz biorac pod uwage pozy jakie przybieram przed obiektywem to pewnie tez moglabym sie wstydzic. W koncu to fotki najintymniejszych szczegolow lacznie z rozchylaniem palcami warg sromowych. Siostra nie uzna mnie za wariatke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogolony h
Lepiej jej nie pokazuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mobi
Jak jeste艣 blisko z siostr膮 to pewnie, 偶e nie. Mo偶e si臋 troch臋 po艣mia膰 ale powinna Ci臋 zrozumie膰. W ko艅cu to tylko zdj臋cia. Czemu by艣 si臋 wstydzi艂a przed facetem ? Nie podnieca艂o by Ci臋 to jednocze艣nie ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Zmieniam zdanie. Chcialabym zeby fotografowal mnie facet ale bez zadnego dotykania czy seksu. Po prostu robi zdjecia i tyle a ja wyginam sie przed nim naga. Oczywiscie ze bym sie wstydzila ale jak teraz wyobrazilam sobie to wszystko to poczulam podniecenie. Nie wiem tylko czy jak przyszloby realnie co do czego to czy bym nie stchorzyla. Teraz gdy o tym mysle to jestem odwazna i chcialabym byc nago przed facetem. Juz czuje sie podniecona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namow fotografa zeby sie tez rozebral do naga. Bedzie ciekawiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mobi
Bo to jest bardzo podniecaj膮ce, intymne. Ile masz lat i sk膮d jeste艣 ? Oczywi艣cie najlepiej zacz膮膰 od jakie艣 kawy i rozmowy. Troszk臋 si臋 pozna膰 i wtedy jest 艂atwiej rozebra膰 si臋 przed ju偶 mniej obc膮 osob膮. Z ch臋ci膮 bym zosta艂 Twoim fotografem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 el_Moreno
Wy艣lij jakie艣 foty na el_moreno@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Nie, zadnej kawy, zadnej poufalosci,zadnej rozmowy. Nie tak to sobie wyobrazilam.W moich myslach przypominalo to profesjonalna sesja. Ja sie rozbieram, a foograf ustawia sprzet. Gdy jestem juz calkiem naga on zaczyna fotografowac. Jedyne rozmowy jakie sa miedzy nami to jego polecenia jak mam stanac: obroc sie, podnies rece, stan tylem, pochyl sie, rozchyl dlonmi posladki, itd. Polecenia krotkie i zwiezle ktore ja bym wykonywala bez slowa komentarza i bez wstydzenia sie. W duchu bym sie bardzo wstydzila gdyby zagladal mi aparatem z bliska miedzy nogi ale zarazem bardzo by mnie to podniecalo. Chcialabym tak :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a z jakich okolic jeste艣 bo niema sensu umawia膰 si臋 z kim艣 ze 艣wiata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Nie ma sensu w ogole sie umawiac jesli w ostatnim momencie stchorze. Dlatego najpierw wyprobuje swa odwage przed siostra. Jesli naprawde rozchyle palcami wargi sromowe czy posladki i pozwole jej tam fotografowac to wtedy pomysle o facecie. Boje sie tylko ze rodzona siostra uzna mnie za wariatke. Ktora dziewczyna pozuje z rozchylona c***a przed wlasna siosta? Chyba tylko ja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mobi
To jak to opisujesz strasznie dzia艂a na wyobra藕ni臋 :) jak to si臋 m贸wi nasz klient nasz pan :) Tw贸j pomys艂 wydaje si臋 bardzo ciekawy i chyba nie spos贸b by艂o by mi odm贸wi膰. Po paru takich zdj臋ciach bezdyskusyjnie zrobi艂bym si臋 twardy. Sk膮d w takim razie jeste艣 ? Opiszesz troszk臋 swoje cia艂o ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie przejmuj si臋 ka偶dy z nas ma jakie艣 upodobania mo偶e siostra te偶 o tym marzy i b臋dzie fajnie dzia艂aj bo szkoda 偶ycia poznawj co nowe i nie odkryte przez Ciebie 偶ycie jest super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty Mobi to chetnie nagie dzieciaki fotografujesz. Zboczeniec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powiedz siostrze 偶e chcesz mie膰 na staro艣膰 pami膮tk臋 jak wygl膮da艂a艣 kiedy艣, to na pewno zadzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
siostra powinna by膰 osob膮 do kt贸rej dziewczyna ma najwi臋ksze zaufanie. My艣l臋, 偶e odpowiedni wst臋p, wyja艣nienie, 偶e masz takie niewinne hobby, do podkr臋cania ale siebie nie prezentowania innym. Na pewno przyjmie to z humorem i zrozumienie. W takim przypadku zapytaj czy nie mog艂aby pom贸c ci w zrobieniu fotek w uj臋ciach kt贸re samej trudno wykona膰. Mo偶e zechce obejrze膰 fotki z ostatniej sesji ? Niekoniecznie pokazuj od razu te ostrzejsze z manipulowaniem przy cipce. Mo偶e poprosi 偶eby艣 jej r贸wnie偶 zrobi艂a pami膮tkowe rozbieranki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Bardzo dobre pomysly. Tak wlasnie zrobie. Powiem ze chce miec takie dokumentalne fotki "na starosc" a jak nie bedzie mnie wysmiewac to przyznam ze takie fotki mnie pobudzaja i lubie patrzec na swoje zdjecia. Jak dalej nie bedzieunawac mnie za wariatke to zaproponuje ze jak zechce to ja jej tez zrobie takie fotki by tez miala na pamiatke. Moze zapozujemy we dwie? Tylko znowu trzeba by korzystac z samowyzwalacza. Ktos wyzej prosil bym opisala jak wyglada moje cialo. Nie bede tu udawala jakiejs miss bo takowa nie jestem. Mam male piersi. Siostra choc mlodsza ma normalne, wieksze od moich. Ci/pa tylko strzyzona ale nie ogolona bo jak kiedys ogolilam to przy odrastaniu mnie swedzialo. Jedynie ze swoich stop jestem zadowolona. Na niektorych zdjeciach zginam noge jak w jodze i dotykam jezykiem swoich palcow u nog. Bardzo mnie to podnieca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 alicja
No c贸偶 ciekawy temat od dawna ko艂acze mi si臋 taka my艣l po g艂owie ale nie wiem jak si臋 do tego zabra膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
To szkoda ze nie jestesmy sasiadkami. Wolalabym rozebrac sie przed kims to mysli podobnie. I pierwszy raz najlepiej przed dziewczyna. Natomiast jak zareaguje siostra na moja propozycje to nie wiem. Moze napawde uzna mnie za wariatke?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 alicja
A chcesz 偶eby fotki robi艂a Ci siostra ile macie lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Wolalabym zeby kto inny niz siostra ale tak sobie mysle ze przed siostra bede miala najmniej oporow. Po prostu widzialysmy sie juz nago i to wielokrotnie i zadna sie nie wstydzila. Inna sprawa ze wtedy zadna z nas nie przezentowala przed druga pupy czy ci/py a w moich fotkach chodzi wlasnie o fotorafowanie tych najwstydliwszych miejsc bo ogladanie takich swoich zdjec strasznie mnie podnieca. Zaluje ze nie znamy sie blizej Alicja bo Ty to rozumiesz i przed Toba moglabym sie rozebrac i pozakac wszystko. Jz teraz gdy to pisze i sobie wyobrazam jak stoje przed Toba naga a Ty obchodzisz mnie dookola z aparatem to podniecam sie na samo wyobrazenie tego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 alcja
Ile masz lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tanitanka
Ja w tym roku mam osiemnastke a siostra jest 2 lata mlodsza. Mlodsza a mimo to ma wieksze i ladniejsze piersi od moich :(

Udost臋pnij ten post