Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przezyłam traume...widziałam jak moj facet sie onanizowal a ma 34 lata......

Polecane posty

Gość gość

przeciez uprawiamy seks a tu cos takiego.. przezylam traume dziewczyny....weszlam do lazienki i drzwi nie byly zamkniete tak jak zawsze..on zawsze zamyka jak sie myje..tymrazem nie byly zamkniete tylko szedl glosno prysznic.. to co zobaczylam to poprostu .....zatkalo mnie..do teraz sie smuce:(:( moj facet pod prysznicem stał i sie onanizował..jak mnie zauwazyl to sie siny zrobil...od wczoraj nie zamienilam z nim slowa..dzis jestem w pracy a on tez..nie wiem co powiem jak wróce do domu..(

Gość gość
jesteś niedorozwinięta, prawda?

Gość gość
niedorozwinięta??czemu niby?? wybacz ,ale jestem po politechnice ,więc nie sądze bym była głupia.... widziałam i nie kłamię.. nie mów mi ,ze to normalne..twoj facet tez sie onanizuje w wannie??

Gość gość
niestety, fakt ukończenia uczelni nie świadczy o mądrości, co skwapliwie udowadniasz :o i tak, to normalne, dorośli ludzie się onanizują, robią to również będąc w stałych związkach, prowadząc życie erotyczne. To JEST normalne. Nienormalne jest wtedy gdy odbywa się ZAMIAST, a nie oprócz, pożycia z partnerem. Kiedyś dojrzejesz (nie mówię tu o wieku matrykalnym), to zrozumiesz pewne rzeczy

Gość gość
mam 26 lat i jestem dojrzala...wybacz ,ale nigdy nie onanizowalam się..nie mialam takiej potrzeby.nie wiem więc o czym ty mowisz.. jestem inżynierem po politechnice a ty widac jestes humanistką ,więc nie wiesz ,ze onanizm dotyczy tylko prostaków wiejskich i patologii.

Gość gość
0/10 właśnie udowodniłeś/aś, że to prowo Temat zamknięty 🖐️

Gość gość
to nie prowokacja nigdy sie nie masturbowałam i mówie prawde dla ciebie humanistki to cięzko pojąc pewnie

Gość gość
ale moj facet pewnie to robil często skoro sie zamykal w lazience podczas prysznicu a tym razem zapomnial to zrobic.. jak mam sie nie martwic?nie wystarczam mu?? skad mam wiedziec ze nie mysli o innych llaskach wtedy??

"moj facet pod prysznicem stał i sie onanizował" xxx może mył ptaka po prostu;)

Gość gość
Zdecydowanie jesteś niedorozwinieta. I nie zasłaniają się tu Politechniką,bo jesteś niedorozwinieta życiowo.WSZYSCY faceci to robią i dużo kobiet.

Gość gość
Jeny nie przezywaj ze sie Twoj facet masturbuje. Moj maz tez to robi i tez to robi pod prysznicem. Ale ja w przeciwienstwie do Ciebie uwazam to za naturalne i nawet potrzebne. Facet potrzebuje czasem szybko sie spusci zeby nie byl drazliwy, poirytowany itd. Ja sie tez masturbuje kiedys pod prysznicem teraz raczej palcem i tez uwazam to za normalne.

Gość gość
ale ja tego nie robie i nie sądze by znajome moje to robily. to ze wy robicie to nie znaczy ze ja robie..przynajmniej jestem normalna a nie zboczona i wykolejona jak wy wszyscy akceptujecie to ze wasi faceci to robia???nie wierze w to..

Gość gość
Może 16 a nie 26,matko jak można być w tym wieku tak zacofanym pod tym względem człowiekiem.

Gość Robert_32
Autorko, wlasnie udowadniasz wszystkim, ze kobiety na polbude sie nie nadaja, bo jak uda im sie fartem skonczyc, to robia z tego wielkie halo i wszystkich, ktorzy nie maja wyksztalcenia wyzszego technicznego traktuja z gory. Zaraz pewno mi sie oberwie, za moj "humanizm", wiec uprzedzajac Twoje zarzuty, tez jestem inzynierem. Na wiosne przyszlego roku, jesli nie bedzie komplikacji otwieram przewod doktorski. A Twoj maz jest w pelni normalny, jak ktos juz wspomnial, jesli mastrbuje dotatkowo, a nie zamiast seksu z Toba, to wszystko jest ok.

Gość gość
przestańcie trollowi odpisywać, to przestanie ciągnąć to prowo

Gość gość
nie martw sie bo skonczylam kierunek o jakim mozesz pomarzyc słaby faceciku obrazajacy kobiety... skonczylam budownictwo..pewnie sie tam nie dostales i sie wyżywasz// skonczylam z łatwoscią bez ani jednej poprawki. i co ????zatkalo??

Gość gość
Taa jasne prowo jak nic,az takich glupich lasek nie ma:-D

Gość gość
prowo, i to zbyt grubymi nićmi szyte. I pal licho ten onanizm; o prowokacji świdczy temat politechniki tak żenująco ciągnięty :o pisze to ta sama osoba co jakiś czas temu zakładała podobne topiki o "ujocie". Toczka w toczkę ten sam język, sposób wyrażania się

Gość gość
mnie żona nieraz zadawala ręką jak ma okres i niema z tym żadnego problemu więc może wprowadz to do waszych igraszek

Gość gość
autorka ma cos z glowa nie tak

Gość gość
dla ciebie jestem głupia bo widac zazdroscisz nie tylko studiów ,ale i zdrowego podejscia do życia. jestem z porządnej rodziny inżynierskiej i matka i ojciec wychowali mnie na porządną kobietę.jestem dumna z tego ,że nie chwale sie jak wy onanizmem. mój facet popełnił bląd nie dlatego ze to robil,ale klamal mnie i oszukiwal i zamykal sie w lazience.

Gość gość
nie martw sie bo skonczylam kierunek o jakim mozesz pomarzyc słaby faceciku obrazajacy kobiety... skonczylam budownictwo..pewnie sie tam nie dostales i sie wyżywasz// skonczylam z łatwoscią bez ani jednej poprawki. i co ????zatkalo?? to ja gosc z 11:25 Ja rowniez skonczylam Budownictwo a do tego mam uprawnienia budowlane nieograniczone na projektowanie i wykonawstwo (pracuje jako kierownik budowy w firmie wykonawczej) mam 33 lata i uznaje masturbacje. Nie chwale sie tym co osiagnelam wszem i wobec tylko podkreslema ze skonczenie polibudy o niczym nie swiadczy i mam szersze spojrzenie na sprawe masturbacji niz Ty autorko.

Gość gość
a od mojego wykształcenia wara zawistni zazdrośnicy.

Gość gość
po twojej reakcji widać że miał rację bo jesteś nieżyciowa i chowana pod kloszem ciekawe jak zareagujesz jak dowiesz się że puka inne albo poprosi Cię o anal pewnie nie będzie miał odwagi co to za związek jesteście dla siebie obcy nie marnuj mu czasu

Gość gość
moja droga ja tez robie uprawnienia ,więc nie masz sie czym chwalic.kazdy kogo znam robi uprawnienia bo bez uprawnien w tym zawodzie zarobisz 2 tysiace maks ,jak wiesz. a z uprawnieniami minimum 5 tysięcy miesiecznie na reke,więc róznica jest w zarobkach.jak mozna nie robic uprawnien to nie wiem.ale temat jest o onanizowaniu a nie moim wyksztalceniu ,ktorego sie uczepiliscie. dodam ,ze z matematyki wygrywalam wszystkie olimpiady w szkole licealnej.więc niech zalosny robert nie sugeruje ze ledwo zdalam na studia i skonczylam je ledwo.

Gość gość
jestem pod kloszem trzymana???smieszne?? mam wartosci a moja rodzina jest szanowana..owszem ,pochodze z małej wsi ale jak widać nawet na wsi są absolwenci kierunków inzynierskich. na wsi mamy zasady jakies a nie kazdy z kazdym itd..tego mi zazdroscicie trolle.

Gość Robert_32
Heh, az mi glupio, faktycznie troll :) Ale zagadka dla mnie jest co chce osiagnac taki troll? Podniecaja sie przy tym czy jak ? ;)

Gość gość
Budownictwo to ona widziała pewnie przez osiedlowe okno.... Autorko, a ja jestem prawniczką i lubię czasami pobyć,, sama ze sobą" to twoim zdaniem jestem normalna czy nie za bardzo?

Gość gość
sama zaczelas o tym wyksztalceniu. To ze robisz uprawnienia to nie znaczy ze ja masz. Ja je mam juz 5 lat. Ale w przeciwniestwie do Ciebie nie wywyzszam sie. Co mnie obchodza Twoje olimiady z matematyki. Na temat masturbacji jestes glupia jak but i ograniczona.