Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ma juz normalnych kobiet, dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Według kafeteryjnych mężczyzn to taka co nie jest po przejściach a tym samym nie jest patologiczna to znaczy ,ze tylko dziewice są normalne.

Gość Dekan
Tak jestem prawiczkiem

Gość gośćBBQ
Dekan mam Ci pogratulować czy współczuć?

pogubilismy sie gdzies w w tym Swiecie :) ta nasza normalnosc zniknela :D:D

Gość Dekan
Współczój sobie głupoty pustoty i braku zdolności do odraczania przyjemności na później

Gość gość
jestes bardzo niegrzeczny

Gość gość
kobiety kochaja badboyof

Gość gość
Kobiety potrzebuja emocji, one nie mysla tylko kieruja sie uczuciami. Dla kobiet wazniejszy jest przekaz uczuciowy niz tresc rozmowy. Kobiety wolą badboyów ponieważ oni latwiej okazują zainteresowanie kobietom i ukazują się w najlepszym świecie, i króliczek w sidłach. Ogólnie można by porównać podrywanie kobiet do polowania, musi być odpowiednia przynęta do odpowiedniej zwierzyny, odpowiednia pułapka, troche poczekac az cos sie zlapie a potem zdecydowac co z nią zrobić.

Gość gość
popieram kobiety wogole nie maja logicznego muzgu, one sa jak aóto maszyna co dziala bez myslenia

Gość gość
Nie wiem kto pisze takie bzdury. Cała mas jest normalnych logicznych kobiet a ja jestem 1 z nich

Gość gość
Kobiete się kocha a nie ją rozumie Kobieta nagina znaczenie słów i logikę według swojego upodobania, facet przyjmuje słowa i logikę taką jaka ona jest.

Gość gość
No dobra nie moge udowodnic tego ze nie jestescie logiczne...

Gość gośćBBQ
Dekan nie wiesz z kim rozmawiasz a ubliżasz. Nie jestem młodą siksą tylko dojrzałą kobietą, która jest wdową. Tak jestem po przejściach ale czy to znaczy ,ze jestem patologiczna? Dla Ciebie jestem patologią bo nie mam już błony dziewiczej , dziwne żebym ją miała skoro urodziłam dziecko.

Gość gość
jeśli nie byłaś mężatką i urodziłaś to nie ładnie

Gość gośćBBQ
gość dziś Przeczytaj jeszcze raz uważnie to co napisałam a później komentuj ;)

Gość gość
BBQ - przepraszam przeoczyłem słowo wdowa. Przykro mi z tego powodu, szczególnie jeśli spotkało Cie to w młodym wieku 30-40lat

Gość gość
Normalnych??? Nic nie jest już takie jak było dawniej, pojęcie normalności jest zmienione. Wieć uważam że kobiety są normalne wg nowoobowiązujacego poj. normalności. Wobec tego to TY jestes nie normalny

Gość gość
12:04 -jestes porabana

Gość gość
BBQ w jakim wieku zostalas wdowa i w jakich oklicznopsciach

Gość gość
Dlacze nie ma normalnych mężczyzn? Tylko same prawiczki, nieudaczniki, chamy, alkoholiki i narzekacze????

Gość gość
16;16 Jestem normalna a trafiam na nie normalnych z patoli w huj ,myślał ze co ja sponsorka jego ,on cwaniak, ja naiwna. Chce dobra i ciepłą posadkę to ma w kiciu, bo tyle się dorobił ze swojego życia. Pod moim dachem nie ma miejsca a ja głupia z gnoju debila i syfu chciałam wyciągnąć, przepłaciłabym życiem za naiwność!Naszczescie znalazłam innego faceta i ja złotówki ze swojej kieszeni nie daje a jak będę po ślubie to do budżetu domowego będę się dokładać.

Gość gość
21:13 Do budżetu będziesz się dokładać.... wspaniale rezolutna i praktyczna z ciebie kobitka. Twój facet musi zatem być bajecznie bogaty. Po co się z patolami zadajesz? "z patoli w ch*j " - cóż twe słownictwo zdradza że sama wcale lepsza nie jestes

Gość gość
Nie miał napisane na czole bylem w kryminale, bo się kryl bo wiedział ze będzie kopnięty, prędzej czy później prawda wyszła na jaw i cwela koplam w 4 litery, czy ty jeśli kogoś widzisz 1 raz na oczy wszystko o tej osobie wiesz?Mam innego ale niech nie liczy ze jak coś mi klupi, to będzie seks niech s*******a!

Gość gość
Oczywiście, wiem przynajmniej czego można się spodziewać twarz człowieka, słownictwo i maniery, mówią same za siebie. Patoli i tzw fanów hophip można rozpoznać po charaterystycznym ukształtowaniu twarzy

Gość gość
21;18 Facetów kręcą duzo starsze kobietki, przy kasie a jak biedna to tylko do przelecenia i nara, niech wypierdalają!

Gość gość
dobre ciekawe któ©ych

Gość gość
Mężczyźni kochają zołzy .Nie przejmuje się, albo trafie normalnego faceta za 50l albo, albo.

Gość gość
Gościu okupuje mnie, bo myśli ze jak mnie okupi, to się nadstawie a ja mam to w pompie, jak kupuje bezinteresownie to się bierze. Zycie uczy mnie wszystkiego!On jest polnormalny, ja normalna.

Gość gośćBBQ
gość wczoraj BBQ w jakim wieku zostalas wdowa i w jakich oklicznopsciach x W wieku 36 lat , mąż miał raka.

Gość gość
hahaha.... jak da bezinteresownie to wezme (i dam mu) a jak interesownie to nie.... taaa i ty jestes normalna.....