Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ma juz normalnych kobiet, dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Facetów normalnych też już nie ma, zwłaszcza w okolicach 30-stki. Ja jestem rok po rozwodzie (zdrada ze strony męża) i zaczynam się rozglądać, ale jestem przerażona... Trudno spotkać kogoś normalnego, albo żonaci, szukający kochanki-tacy mnie wkurzają najbardziej z wiadomych względów, albo wolni, ale nie szukający związku, tylko przygodnego seksu. Z kolei Ci, którzy szukają związku, albo mi się nie podobają, albo charakter do du/py, czy zero predyspozycji na założenie rodziny. Ja nie szukam modela, ale bez przesady, jak facet ma żółte, zaniedbane zęby (albo wręcz widoczne braki w uzębieniu), 50 kg nadwagi, brudne paznokcie albo śmierdzi potem, to odpada na starcie. Jeżeli chodzi o zachowanie, to odpadają przeklinający co drugie słowo, obrażający innych, nietolerancyjni, chamscy. Oczywiście odpadają nałogowcy-alkoholicy (także Ci - "ja tylko jedno piwko po pracy"-akurat...), palacze-nie palę i nie wyobrażam sobie smrodu papierosowego w domu, i inni nałogowcy tym bardziej. Kolejna sprawa, to oczekiwania faceta a moje. Jeżeli facet szuka kobiety jako niańki do dzieci, kucharki i sprzątaczki, to nie piszę się na to. Jestem za partnerstwem-oboje pracują i oboje mają obowiązki w domu. Jeżeli facet jest bardzo wierzący, wręcz fanatyk, również odpada, ja jestem agnostyczką. I w końcu predyspozycje- jeżeli facet w wieku 30-stu lat mieszka z rodzicami w mieszkaniu 50-60 m2, zarabia najniższą krajową, to jakim cudem chce tę rodzinę założyć i utrzymać choćby w połowie? Facet w tym wieku powinien mieć lepszą pracę i jeżeli nie gotówkę, to jakąś zdolność kredytową, aby kupić własne M... Już nie mówię o bezrobotnych, na zasiłkach itd. Także sami widzicie, że normalnych facetów też już nie ma :P

Gość gość
Widze że tu narzekają same sfrustrowane i zmęczone życiem kobiety. Porażka

Gość gość
Ja jestem rok po rozwodzie (zdrada ze strony męża) i zaczynam się rozglądać, ale jestem przerażona haha a zadałaś sobie pytanie czemu Cie zdradził? Jesteś osobą przed 30stką i z jakichś powodów nie zadowalasz swojego meżczyzny

Gość gość
gość dziś Ja Ciebie zona zdradzi to tez będzie Twoja wina bo pewnie nie potrafiłeś zadowolić swojej zony.

Gość gość
7:10 masz racje ludzie zazwyczaj nie sa normalni, pełni dziwnych przekonań. Ja jestem 1000% ateistą i z trudem mogę powiedzieć że spotykam normalnych ludzi

Gość gość
do tej co ja maz zdradzal nie dziwota jak ty pewnie nawet dobrze loda zrobic nie potrafisz

Gość gość
7:10 w jakich okolicznosciach doszlo do rozwodu wynajelas detektywa czy dogadaliscie sie za porozumieniem stron

Gość gość
gość dziś Współczuję Twojej przyszłej lub obecnej zonie :/

Gość gość
9:46 spadaj

Gość gość
Nie ma normalnych kobiet bo mężczyźni chcą dziewice na żony ale żeby w łóżku były jak d****** żenada.

Gość gość
eeee ta co po rozwodzie, jestes zwykla roszczeniowa materiastyczna .......... nie dziw się że Cie zdradzal

Gość gość
o6;52 Nigdzie nie napisałam ze dam mu. Czytać umiesz? nie dam mu, tylka czy kupi bezinteresownie czy interesownie. Narazie kupuje, ja biorę a o nic go nie proszę ,klup to czy tamto. Juz mnie zaczął dotykać, całować po rekach a z kad wie ze ja tak lubię?, pytał się?mam wyj****e!

Gość gość
21;36 Ty taki aniołek jesteś? oceniasz kogoś tylko po wyglądzie, jakim to trzeba być żałosnym człowiekiem ,liczy się charakter. Juz wiadomo dlaczego jesteś sam(A).

Gość gość
nie ma normalnych kobiet bo każda oczekuję modela z wyglądu.

Gość gość
. Narazie kupuje, ja biorę a o nic go nie proszę ,klup to czy tamto. Juz mnie zaczął dotykać, całować po rekach a z kad wie ze ja tak lubię?, pytał się?mam wyj****e! przeczytaj jeszcze raz co napisalas, ale z ciebie patol

Gość gość
10:49 To TY co byłaś z patolem, bo nie wiem komu odpisywac

Gość gość
mozesz mi odpowiedziec jak doszlo do rozwodu czy za porozumieniem stron czy z orzeczeniem winy i jak wykrylas zdrade? za pomoca detektywa czy po prostu wyczulas ze cos nei tak jest a on sie przyznal. Jestem bardzo ciekawa... sama chce wiedziec tak na przyszlosc jak chronic sie przed takimi mezczyznami

Gość gość
Jak to nie ma? A ja?!

Gość gość
z cała pewnością mogę powiedzieć, ze jestem ja :) i zapytam gdzie sa Ci fajni porządni faceci, którzy nie zdradzają i wiedzą czego chcą ? :)

Gość gość
19:08 a ty nie zdradzasz?

Gość gość
nigdy nikogo nie zdradziłam.. sama sobie wtedy bym nawet ubliżyła...

Gość gość
ile masz lat i jestes w miare zadbana?

Gość gość
21 i uważam, że tak, jestem co również słyszę od innych

Gość gość
21 hahahahaha toż to jeszcze dziecko. Chciałbym usłyszeć coś takiego od kobiety 26 -28, 30 lat... do tego czasu zmienisz zdanie

Gość gość
Ja jestem normalna i mam 28 i atrakcyjna również :)

Gość gość
Gdzie się podziały kobiety które nie wymagają modeli.

Gość gość
20:03 spadaj otyly knurze

Gość gość
ojej ale źle nie ma normalnych kobiet.... tragedia... ciekawy co mozna powiedziec o facetach