Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ma juz normalnych kobiet, dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
12:02 tradycyjne

Gość gość
cipkowaci sa zawsze olewani

Gość gość
Prawdą jest że Chodzi o to zeby poznac sama siebie i sprawdzic co sprawia, ze czujemy sie fajnie a nie o to zeby za jakimis portkami ganiac jezyk.gif Dziewczyna pozna nowych ludzi (niekoniecznie zararaz amantow ale znajomych itd.), nauczy sie czegos nowego i moze odkryje cos fajnego co polubi. Poza tym pewnie schudnie i przyjemnie spedzi czas. Naprawde nie rozumiem dlaczego facet lub jego brak to jakby 90% szczescia....pechowiec.gif Szczescie sklada sie z wielu rzeczy w zyciu a dobry zwiazek to tylko jeden z jego aspektow.

Gość gość
Prawdą jest że kobieta przed 25-30 rokiem zycia ma średnio od 5 do 20 i wiecej partnerow seksualnych

Gość gość
12;51 Jak jej sie nie trafił 1 normalny, to musiała zmieniać tak dlugo az do skutku.

Gość gość
tak tylko po co od razu isc do luszka?

Gość gość
Po to by zobaczyć co potrafi, jak jest do d**y to szuka się dalej.

Gość gość
tak robia tylko szmatyy

Gość gość
polki to same *****************

Gość gość
kobiety w Polsce, jako przedstawicielki `katolickiego narodu`, są odbierane przez mężczyzn raczej jako ułożone, skromne, wstydliwe, a w łóżku nawet… nudne. Jaka jest recepta na to, by wydobyć z Polki demona seksu? To całkiem proste – wysłać ją za granicę.

Gość gość
polki to szmaty i każdy zagraniczny mężczyzna to wie

Gość gość
To te d***** zaciągają chłopaków do łóżka ,robią lody dobrze i maja potem brzuchy, to one zabierają, chłopaka ,odbijają tym lala spokojnym. SUKi. Rada dla mężczyzn, odsuwajcie sie od dziwek ,jak czujecie ze k***isko, śmierdzi k****eniem. Pisze to kobieta.

Gość gość
15;40Moze one chcą sprawdzić faceta w seksie ,czy im odpowiada w łóżku ,dobrze robi minety, a skoro jest slaby w ******iu, to dalej szukają!każdy facet patrzy tylko się wyskakać a gdzie gra wstępna? dlatego polki zmieniają facetów do lozka a do życia nie wiem jakich chca ,bo ja naprzyklad wiem.

Gość gość
13:15 a ty kim jestes???

Gość gość
ak można bździć się z tymi idiotami... 90% ciapatych w anglii ma ochotę na każdą Polkę... mają nas za dzi**i i szczerze mówiąc same zasługujemy sobie na taką opinię, bo Polki lgną im do łóżek :/ poznałam już paru ciapatych i każdy miał ochotę na seks, niejeden dawał to do zrozumienia wprost i niezawsze z wyczuciem... (na szczęście żadnemu nie dałam się do łózka zaciągnąć) zerwałam kontakty z każdym ciapatym, gdy ktoś zaczepia mnie na ulicy od razu ucinam krótkim "zamknij się" i tyle. Polacy kobiety śpiące z ciapatymi też uważają za szmaty, wiedząc jak to wszystko wygląda.

Gość gość
dlatego ze to wy faceci je psujecie

Gość gość
Do dziewczyny która jest po rozwodzie: Czy zagladasz tutaj jeszcze. To ja zadalam pytanie jak wykryłaś zdrade. Mam do Ciebie jeszcze jedno. Przepraszam że dopiero teraz tutaj zajrzałam. Gdybyś mogła odezwij się.

Gość gość
no jestem slucham cie dziecinko

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Panowie! Nie osłabiajcie mnie! Użalacie się nad moim "wiankiem" ( niektórzy zasugerowali nawet, że ze mną jest coś "nie tak" )- a sami wypisujecie TAKIE GŁUPOTY, że można umrzeć ze śmiechu! Pozdrawiam"męskie grono".

Gość gość
Ambitne, normalne, kobiece kobiety... Czy myślicie, że połączenie tych cech jest mozliwe? Czy jedno nie wyklucza drugiego? Czy jak kobieta jest ambitna (synonim ma głowę na karku) i normalna (do tanca i do różańca;) to moze byc jednoczesnie kobieca (patrz po prostu urocza)? Czy jak jest ambitna i kobieca to odbija Jej sodówka? Z kolei jak jest normalna i kobieca to może spoczywa na laurach i idzie na łatwiznę?

Gość gość
Jest wiele normalnych dziewczyn... i nie kazda od razu rozklada nogi... przejechales se na kobietach i teraz szukasz odpowiedzi dlaczego??!! ta odpowiedz ni ejest taka latwa i sam musisz na nia znalezc odpowiedz... moze nie byliscie sobie pisani? kobiety lubia byc zdobywane , ale rozwiez uwielbiaja zdobywac.. wiec to moze tlumaczyc ich zachowanie co do Twojej obojetnosci.. poniewaz Tobie nie zalezy , ale z kobieta sie spotykasz wiec kobiete to kreci ze moze Cie zdobyc ... jesli z mojej wypowiedzi nic nie zrozumiesz to sie wcale nie zdziwie bo ja zawsze tak nakrece ze trudno sie polapac ale mysle ze ni ejest tak zle i znajdziesz ta jedyna "normalna" ... jesli sie naprawde zakochasz to w zwiazku bedziesz umial zyc uwierz mi . pozdrawiam.

Tutaj jest facet dbający o swoją kobietę ;) Póki co mało otrzymuję w zamian i powiem szczerze, że zaczyna Mnie to męczyć...

Gość gość
Bartosz bywa i tak, że jedna osoba w z związku daje z siebie wiecej i powstaje nierównowaga, która z czasem zaczyna męczyć. Porozmawiaj o tym ze swoją dziewczyną, powiedz jej co Cię męczy może ona tego nie widzi a może tak jest jej dobrze.

Rozmawiamy cały czas bo jestem otwartym człowiekiem. Skutki na dzień/dwa i później znów to samo... Prowadzę swój biznes zarabiam różnie ale zawsze myślę o tej drugiej osobie to przywiozę jej serduszko z marcepanu, to długopis jako frykas, ostatnio kupiłem zgrzewkę wody 600 km od domu bo obok nas w sklepie nie było takiej jak pijemy. Staram się bardzo a tu ch*j nie ma z tego nic.