Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhchcchccg

jak to jest z tymi zabobonami?

Polecane posty

Gość gośćhchcchccg

Hej jestem we wczesnej ciąży. Tak wczesnej ze nawet na usg poza spulchniona macica nic gin nie zobaczyl i mam przyjść za dwa tygodnie. Ale do sprawy wczoraj przestraszyłam się myszy i zlapalam rękoma za usta buzie i odrazu każdy do mnie z okrzykiem boże co ty zrobiłaś zlapalas się za twarz dziecko będzie miało myszkę. Denerwuje się chociaż to niedorzeczne nawet dziecko nie jest ukształtowane nie ma twarzy wiec jak mogłam go obdarować przez to myszka??

Gość gość
Żarujesz prawda? Ale na wypadek jakbyś nie żartowała odpowiem Ci DZIECKO NIE BĘDZIE MIAŁO RZADNEJ MYSZKI Pozdrawiam :)

Gość gość
Urodzisz szczura, współczuję :(

Gość gość
Teściowa mnie nastraszyla; (

Gość gość
I teraz cala ciążę będę się stresowac

Gość gość
Upup

Gość gość
Na usg nie widać jeszcze nawet pęcherzyka ciążowego, a Ty już wszystkim o ciąży powiedziałaś? :D

Gość gość
Tak najbliższym bo wiem ze jestem w ciazy

Gość gość
Dziecko urodzi się ze szczurzą twarzą!

Gość gość
Bylebys nie wyrzuciła przez okno, jak ta z Dębicy.

Gość gość
czy ty jestes uposledzona? czy tylko twoja tesciowa jest? przestan wierzyc w takie pierdoły... na prawde bo zaczynam sie załamywac w jakim ciemnogrodzie zyjemy moje kuzynostwo wiarze jakies j****e kokardki dzieciom na wózkach zeby ktos je nie zauroczył..po prostu co chwile dowiaduje sie o coraz głupszych zabobonach, myslałam ze kokardki sa ekstremalne, ale to co walneła twoja tesciowa juz wogóle nie trzyma sie granic...

Gość gość
Sama jestem w ciąży za kilka dni mam rozwiązanie i niestety wiem jak to jest z tymi zabobonami, od samego początku byłam nimi bombardowana, ale ja w nie po prostu nie wierzę i złamałam wszystkie na przekór :-) m.in obcinałam regularnie włosy, farbowalam je, nosiłam naszyjniki, przechodziłam przez kable w domu, kompletowałam wcześniej wyprawkę. Nie martw się nic się twojemu dziecku nie stanie przez to, ze się przestraszyłaś.

hehe o takim zbobonie to jeszcze nie slyszalam ;) a bombrduja mnie nimi, ze hoho. Nic sie nie martw, to glupie przesady. Wedlug niektorych, powinnam urodzic malego wilkolaka ;) bo nosze zwierzeta na rekach, trzymam koty na kolanach, pies tuli sie do mojego brzucha ;) o o Nie wierz w takie p*****ly!

Gość gość
Mnie tez bombardowano. Ze trzymalam dziecko kuzynki do chrztu , ze jak sie przestraszylam zlapalam za jakas czesc ciala, ze farbowalam i obcinalam wlosy itd. To brednie, nie przejmuj sie nimi.