Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hullla

L' bioline wroc艂aw OSTRZEGAM

Polecane posty

Go艣膰 hullla

L' bioline wroc艂aw OSTRZEGAM Od 3 tygodni przetrzymuj膮 moje pieniadze, wp艂acone za zabieg , kt贸ry w 1 terminie wyznaczono az po 2 tyg od zakupu, po czym prze艂ozono na za kolejne 2 tygodnie. Rzekoma awaria urz膮dzenia (ten sam wykr臋t kt贸ry stosuj膮 od dawna- jest opinia w necie) Pracownice wypisuj膮ce nieprofesjonalne smsu z osobistymi 偶alami, paskudna w艂ascicielka, bezczelna, kt贸ra nie chce oddac pieniedzy, ("nie wiem czy oddam". oto odpowiedz na moje wprost z膮danie zwrotu. Wstyd, ha艅ba, brak fundamentalnej ludzkiej przyzwoito艣ci. WYsy艂am wezwanie do zwotu tradycyjn膮 poczt膮 i spraw臋 skieruj臋 do s膮du. Uwa偶ajcie na nich! L' bioline wroc艂aw OSTRZEGAM

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰88
Widz臋 konkurencja nie 艣pi. Od razu wida膰, 偶e jest to SPAM, poniewa偶 na kilku portalach jest ten sam tekst! W dodatku jest bezczelne skopiowany z opinii o innym salonie z Warszawy!! Ja korzystam z salonu L'Bioline od dawna. Nigdy nie spotka艂am si臋 z tak膮 sytuacj膮. Mi艂a, profesjonalna obs艂uga, a przede wszystkim przyst臋pne ceny.

Udost臋pnij ten post

Korzystam z us艂ug salonu bardzo regularnie i nigdy nie mia艂am z nimi z艂ych do艣wiadcze艅. Zawsze mi艂a, u艣miechni臋ta i profesjonalna obs艂uga, du偶y wyb贸r zabieg贸w w promocyjnych cenach i og贸lnie mi艂a atmosfera w salonie. Wi臋c nie rozumie sk膮d z艂e opinie na ich temat. Konkurencja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W pe艂ni profesjonalna obs艂uga, sprz臋t i podej艣cie do klienta, nie raz korzysta艂am z zabieg贸w salonu i robi臋 to do dzisiaj. Nigdy nie spotka艂a mnie przykra niespodzianka i ich strony, a wr臋cz przeciwnie zawsze spotyka mnie co艣 mi艂ego, promocje, rozmowy z Paniami i super efekty po zabiegach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to si臋 u艣mia艂am hullla wiedz臋 偶e obskoczy艂a艣 ju偶 kilka portali wklejaj膮c te same opinie o lbioline , wida膰 robot臋 konkurencji , korzystam z ich us艂ug od 3 lat i nigdy nie mia艂am problemu , wr臋cz przeciwnie zawsze wszytko by艂o okey i ka偶dy zabieg wykonany tak 偶e mia艂am efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hullla
Ze wzgledu na interes spo艂eczny ostrzeg艂am na kilku portalach przed tym "salonem". Mam juz tytu艂 wykonawczy i sk艂adam wniosek o egzekucj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hullla
Jak juz si臋 obsmialas to pytam kiedy oddasz moje pieniadze? Czekaj na komornika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wietne efekty po zabiegach w salonie l'bioline, mi艂a obs艂uga, sprz臋t profesjonalny dlatego efekty s膮 widoczne w pierwszych chwilach po zabiegu. Bardzo du偶y wyb贸r zabieg贸w, co jest rewelacyjne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hullla
do gosc88, -nigdy nie spotkalas sie z taka sytuacja? nigdy nie wy艂udzili od ciebie pieni臋dzy? a co do opinii o salonie z warszawy to pokaz linka, gdzie? chyba ,ze teraz sama skopiujesz ode mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to skieruj i czekaj az ci ktos udowodni powiazania z konkurencja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie rozumiem kompletnie zarzut贸w pod adresem salonu l'bioline. Korzystam regularnie z ich us艂ug od d艂ugiego czasu i nie spotka艂o mnie z ich strony nic z艂ego, a wr臋cz przeciwnie. Ceny super, zabiegi r贸wnie偶 oraz mi艂a obs艂uga.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem sta艂膮 klientk膮 l'bioline i dziwi膮 mnie takie zarzuty pod ich adresem, nigdy nie ma z nimi problem贸w. Salon jak najbardziej godny zaufania. Dobre us艂ugi w korzystnych cenach i mi艂ej atmosferze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzia88888
Uwielbiam chodzi膰 do salonu L'bioline. Ceny maj膮 bardzo przyst臋pne, a ich obs艂uga jest profesjonalna zawsze wychodz臋 z salonu zadowolna. Tym bardziej dziwi mnie sk膮d pojawiaj膮 si臋 zarzuty na ten salon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Korzystam z zabieg贸w l'bioline bardzo cz臋sto i zawsze czuj臋 si臋 wspaniale, wi臋c widz臋, 偶e konkurencj臋 zazdro艣膰 z偶era i pisze bzdury na temat salonu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am dzisiaj pierwszy raz w tym salonie i wg mnie jest to do艣膰 dobry salon

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
korzystam z salonu od roku, panie bardzo mile, zawsze znajdziemy dogodny termin, ceny korzystne, jestem zadowolona z zabiegow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piaf
Jak dla mnie wszystko by艂o ok, za zabieg p艂aci艂am w salonie bezpo艣rednio po zabiegu, obs艂uga bardzo mi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Serdecznie powiem tak Salon jest tak lubiany przez konkurencje 偶e nawet opinie pisz膮 osoby kt贸re nigdy tam nie by艂y - a ostanio z tego co wiem to na zewn膮trz salonu ko艂o okien zosta艂 im wylany kwas chlebowy licz膮c 偶eby odstaszy膰 im klientele wi臋c konkurencja nie 艣pi a ja jak chodzi艂am tak b臋d臋 chodzi膰 bo wiem 偶e maja bardzo dobre zabiegi gdzie mam efekty - i co najwa偶niejsze w naprawd臋 艣wietnych cenach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej kwas mas艂owy .Hahha. Nale偶a艂oby si臋, ciekawe czemu inne salony nie maj膮 takiej krytyki rzekomej "konkurencji"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 goscinnie01
Wystarczy zobaczy膰 ich ceny maja naprawde dobre promocje ,a pracuja na urzadzeniach ze sredniej i wy偶szej po艂ki kogos w oczy kole ze salon ma duzo klientek i sie rozwija .Jestem ich sta艂膮 klientk膮 i nigdy nie mieli wtopy jesli chodzi o mnie .. a wystarczy przeczytac negatywne opinie widac ze pisze to ta sama osoba nawet sie nie kryje z tym tylko kopiuje kilka takich samych opini na roznych forach pod roznymi nikami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widze ze psy szczekaja a karawana idzie dalej :) i dobrze bo czytajac te opinie postanowia艂am sama sprawdzic salon a teraz jestem ich sta艂a klientka bo maja zabiegi rewelacyjne a nie drenuja mi kieszeni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klientka

Bylam przed swietami na zabiegu liftingu twarzy rewelacyjne efekty mialam zaraz聽 po zabiegu salon bardzo przyjemny jak widac zawsze ktos trafi sie niezadowolony ale tez tam poszlam czytajac opinie gdzie wiecej maja pozytywow niz negatyw贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klientka

Bylam przed swietami na zabiegu liftingu twarzy rewelacyjne efekty mialam zaraz聽 po zabiegu salon bardzo przyjemny jak widac zawsze ktos trafi sie niezadowolony ale tez tam poszlam czytajac opinie gdzie wiecej maja pozytywow niz negatyw贸w

Te偶 czytaj膮c opinie聽 postanowi艂am zobaczy膰 jakie maja zabiegi聽 bo jednak wiecej klientek chwali ich , nawet poswieci艂am czas szukajac innych opinii聽 i okaza艂o sie 偶e maja dwie negatywne opinie ( w tym jedna wyssana z palca bo ktos nawet nie by艂 w salonie - wiec uwazam ze jak sa np 6 lat na rynku to jednak jest to dla nich Sukcesem )聽 i patrzac na lata ich istnienia to musi byc fajny salon o czym sama sie przekona艂am聽聽i聽聽skusi艂am sie na zabieg odchudzajacy , cenowo rewelacja , efekty super , salon bardzo estetyczny z ciep艂膮 atmosfer膮 .. a teraz jestem ich dosc czesta klientka聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sta艂a klientka

Serdecznie polecam ten salon. Korzystam z ich us艂ug od lat. Bardzo atrakcyjne ceny w por贸wnaniu do innych salon贸w, przesympatyczne dziewczyny. Rewelacyjne podej艣cie do Klienta - nigdy nie by艂o problemu z prze艂o偶eniem wizyty. Raz niestety zda偶y艂o mi sie zapomnie膰 o wizycie i pierwszy raz spotka艂am sie z tym, ze wyznaczono mi nowy termin (wizyta nie przepad艂a). Oby ka偶dy samo mia艂 takie podej艣cie do klienta.聽LBioline 偶ycz臋 dalszych sukces贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE POLECAM!

Po tym jak by艂am na zabiegu Oxybrazja, mezoterapia tlenowa oraz fotoodm艂adzanie laserem pojawi艂y mi si臋 czerwone plamy na ca艂ej twarzy! Po tym jak skontaktowa艂am si臋 z salonem - mieli mi zaproponowa膰 termin 偶eby przyjecha艂am, zobaczyli i co艣 mi doradzi艂y. Pani kt贸ra wykonywa艂a zabieg napisa艂a do mnie SMSa - jak tam plamy? Po tym jak odpisa艂am jej w jakim terminie mog臋 podjecha膰 - nie dosta艂am 偶adnej odpowiedzi i przesta艂a ode mnie odbiera膰 telefon!!
NIE POLECAM tego salonu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 W艂a艣cicielka Gabinetu
Dnia 22.03.2019 o 12:25, Go艣膰 NIE POLECAM! napisa艂:

Po tym jak by艂am na zabiegu Oxybrazja, mezoterapia tlenowa oraz fotoodm艂adzanie laserem pojawi艂y mi si臋 czerwone plamy na ca艂ej twarzy! Po tym jak skontaktowa艂am si臋 z salonem - mieli mi zaproponowa膰 termin 偶eby przyjecha艂am, zobaczyli i co艣 mi doradzi艂y. Pani kt贸ra wykonywa艂a zabieg napisa艂a do mnie SMSa - jak tam plamy? Po tym jak odpisa艂am jej w jakim terminie mog臋 podjecha膰 - nie dosta艂am 偶adnej odpowiedzi i przesta艂a ode mnie odbiera膰 telefon!!
NIE POLECAM tego salonu!

Witam Serdecznie Pani膮聽 jako W艂a艣cicielka salonu聽 L Bioline chcia艂abym zaznaczy膰 i偶 o zaistnia艂ej sytuacji dowiedzia艂am si臋 w momencie wystawienia opinii ,聽聽w momencie sk艂adania reklamacji nie skontaktowa艂a si臋 Pani ze mn膮 mimo i偶 posiada艂a Pani adres mailowy i numer telefonu , tylko z pracownikiem , gdzie pracownik nie ma prawa podejmowa膰 takowych decyzji . Sytuacja zosta艂a wyja艣niona i okaza艂o si臋 偶e nie mia艂a Pani wykonanego zabiegu z zakresu laseroterapii - co oznacza 偶e nie by艂 wykonywany zabieg laserem na fotoodm艂adzanie .. wi臋c nie mog艂y powsta膰 偶adne plamy na skutek zabiegu kt贸ry de facto nie by艂 wykonywany , Je艣li chodzi o <<plamy >> jak to Pani pisze powsta艂y na skutek alergii na jeden ze 艣rodk贸w podany przy zab. mezoterapii , z tym i偶 przy wizycie na karcie informacyjnej zaznaczy艂a Pani i偶 nie posiada problem贸w alergicznych ..聽 Po kontakcie ze mn膮 sprawa zosta艂a wyja艣niona .. Pozdrawiam L Bioline聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie 艂adnie tak pisa膰 nieprawdziwe opinie tym bardziej 偶e piszesz o zabiegu kt贸ry nie by艂 wykonany . Ja tam chodz臋 do lbioline i jestem bardzo zadowolona nigdy sie nie zawiod艂am na ich zabiegach zawsze efekty by艂y jakich oczekiwa艂am wiec Polecam ich bo maja sprz臋t do聽najnowszych zabieg贸w i duzo promocji聽

Udost臋pnij ten post