Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagniecie glowki do siadu

Polecane posty

Gość gość

Hej. Corka ma 3.5 mca. Kiedy powinna zaczac podpierac sie do siadu? Jak ja podnosze glowka leci jej do tylu. Na brzuszku swietnie sobie radzi, dlugo trzyma glowe w gorze i obserwuje wszystko dookola.Potrafi tez przewrocic sie z plecow na brzuch. Czasem tez na odwroc. Czy powinnam sie niepokouc i isc do lekarza? Czy dac jej jeszcze czas? Nie chce niepotrzebnie wloczyc sie po neurologach i szukac dziury w calym.

Gość gość
O Boziu, jeszcze ma kupę czasu. Z tego co piszesz - wszystko w normie. Nie panikuj, ciesz się dzieckiem. Zdrowym.

Gość gość
mojej 2 tygodnie temu leciał główka do tyło a w czoraj bylismy u pediatry i juz jej nie leci:) ma 4,5 msc wczesniak.

Gość gość
Uff. Troche mnie uspokoilyscie. Poerwsze dziecko... Wiadomo...;) Myslalam,ze wszystko ok,az naczytalam siw w necie,ze dzieci juz poqinny dzwigac,ze wzmozone napiecie,ze do neurologa... :)

Gość gość
Moj nie ciągnie a ma 4 miesiące. Martwic się? Wiekszosc dnia spedza na brzuchu i kocha te pozycje.

Gość Mama małej Kasi
Nie robie nic na siłę.Moja córeczka podnosiła główkę gdy miała ponad 3 miesiące.Pózniej już samo potoczyło się szybko.Gdy miała 5 miesięcy zaczęła siadać.Nie robiłam nic na siłę.Co znaczy ciągnąć główki do siadu? Zrobisz dziecku krzywdę.