Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rowerzystka26

Rowerzysta a pieszy z dzieckiem

Polecane posty

Gość Rowerzystka26

Jechalam dzis z gorki rozpedzona rowerem po sciezce rowerowej, zauwazylam ze rownolegle do sciezki po mojej prawej ida chodnikiem piesi-starsze malzenstwo podejrzewam z wnuczka. Dziecko szlo nierowno wiec ostrzeglam ich dzwonkiem ze nadjezdzam aby mi nie weszli na sciezke bo w tym miejscu gdzie sie minelismy ich chodnik sie konczyl i mieli zamiar wejsc na sciezke. Ja pojechalam dalej nic sie nie stalo ale ten dziadek mnie zaczepil przy swiatlach czemu dzwonie na dziecko. Ja tlumacze zeby ostrzec bo chyba lepiej to niz zrobic dziecku krzywde on szok ze tylko bym sprobowala i wyzywa mnie od kretynek ze pieszy ma zawsze pierwszenstwo. Ja wsciekla powiedzialam aby sobie odswiezyl wiedze nt kodeksu drogowego. Przeciez za granica sygnal dziekowy uzywa sie tez ostrzegawczo. W polsce to zniewaga. Kto mial w tej sytuacji pierwszenstwo???

Gość gość
ty miałas pierwszeństwo jezeli weszli na sciezke rowerową

Gość Rowerzystka26
Tak wchodzili na sciezke bo konczyl sie chodnik ktory szedl rownolegle. W ludziach jest tyle nienawisci... ciekawe kto dostalby mandat gdyby wymusili ja bym wjechala w dziecko itp :/:/:/

Gość gość
Ty miałaś pierwszeństwo... Ale sama piszesz ze to byli staży ludzie... Chciałabyś ich mieć na sumieniu. Mi ostatnio wbiegł dzieciak na czerwonym świetle... Ledwo wychamowalam, byłaby jego wina, ale to ja bym nigdy sobie nie wybaczyla że zrobiłam krzywdę dziecku

dobrze wszystko zrobiłaś, autorko, a starsi ludzie już tak mają, że bywają w**********y, czepliwi i agresywni, taki wiek