Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerówka zakonczenie roku taka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Przez 3 lata moje dziecko chodziło do przedszkola. Co roku na uroczystości z okazji dnia matki dyrektorka dziekowala nam i zyczyła udanych wakacji . W tym roku dyra wypieła się na nas w ogóle nie przyszła na przedstawienia ,mało tego nie było zakończenia roku dla zerówki tzn rodzice nie byli zaproszeni. Zadnych osobistych podziekowan jedynie przeczytałam kartke na drzwiach wyjściowych udanych wakacji. Nie wiem może miała pretensje ze nasza grupa przez 3 lata nie dawała dodatkowej kasy na przedszkole? To nas olała .Wiec ja tez ja olałam przeczuwałam co się swieci i nie zlozylam się na prezent grupowy ( czesc na rzecz przedszkola reszta dla wychowawczyn) . Kupiłam po bonierce ucalawałam panie, a dyrektorki po 13 godz już w przedszkolu już nie było dziwne bo zawsze jest. I tak zostaliśmy pożegnani trochę mi przykro .

Gość gość
kminisz, kminisz, a może jej mama umarła.

Dorosła kobieta a takie brednie wypisuje :o I co z tego ?! Może dyrektora przechodzi ciężkie chwile ? - choroba,śmierć kogoś bliskiego ?Pomyślałaś ? - NIE !

Gość gość
Autorka jest mega infantylna

Gość gość
ale masz problemy kobieto! nie było to nie było, po co roztrząsać ten temat? zajmij sie dzieckiem, wakacjami a nie plotkami.

Gość gość
Dla mnie to nie brednie z reszta inni rodzice maja takie samo zdanie . Nikt jej nie umarł .Przez cały rok była dziwna i marudna chyba czeka na odejście za rok na emeryture i ma wszystko w d...pie Moim zdaniem to nieładnie ze nie pożegnała się z rodzicami . A jak było w waszych przedszkolach ?

Gość gość
o k***a hehe ale masz babo problemy szczerze nie wiem kto byl na zakończeniu roku bo u nas odbywa sie to bez rodzicow .

Gość gość
co za brednie ;/. My podziekowalismy dzis paniom opiekunkom i "pomocnicom" przy posiłkach i udaliśmy się na wakacje. Po co tworzyć problemy tam gdzie ich nie ma?!?! Jakby pań nie było sami byśmy zeżarli czekoladki, a kwiatki postaly by na chacie ;)

Gość gość
*postałyby oczywiscie :)

Gość gość
U nas były występy, polonez, birety:) podziękowania prezenty kawa i ciasto. Należy sie paniom

Gość gość
O Jezu Maria, autorko naprawdę na serio piszesz, że ci w związku z tym przykro? :D :D :D :D Masz 15 lat ?! :D :D :D

Gość gość
Autorka pisze ze dyrektorka miała w d***e rodziców przez cały rok. Jak dla mnie nie ładnie się zachowała ,u nas były podziękowania od dyrekcji i wychowawczyn . Mysmy dali od siebie prezentyi kwiaty.

Gość gość
Nie ma co się przejmować na przyszłość już będziesz wiedziec , ze nie ma co sie emocjonalnie zwiazywac z przedszkolem lub szkoła. Było minęło masz nauczke sa rózni ludzie ,którym nawet po 3 latach wszystko wisi. I nawet nie powiedzą ci głupiego dziekuje.