Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Być brzydkim i wrażliwym to przekleństwo

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda niestety to najgorsze połączenie z możliwych, ludzie prędzej wyśmieją kogoś takiego, nikt tego nie doceni...Cały czas mam przez to pod górkę w życiu, wolałbym być już wredny i mieć silną psychę, ale nie potrafię tak. To pisze samotny facet od zawsze, lat 28.

Gość gość
Świetnie Cie rozumiem. U mnie ten sam przypadek. Pewnych rzeczy nie zmienię, zatem staram się akceptować takim jakim jestem. Jakoś trzeba żyć. A do samotności i życia pod górkę idzie przywyknąć.

Gość gość
Mam to samo. Wrażliwość to przekleństwo. To właśnie przez nią jestem zawsze sam. To ona nie pozwala mi się do nikogo zbliżyć.

Gość gość
Wyobraźcie sobie, że ja w 2lata osiwiałem przez tą wrażliwość po prostu nie mogłem się pogodzić z tą samotnością, nie mam nawet 30dziestu lat, ludzie w pracy patrzą na mnie dziwnie, szepczą coś za moimi plecami :( Chyba czas już żegnać się z tym życiem, Boże zabierz mnie z tąd...

Gość gość
Dlaczego patrzą dziwnie ?

Gość gość
Bo jestem brzydki? oni śmieją się ze mnie, myślą że ja o tym nie wiem :( Dbam o siebie jak mogę, ale to daje efekt odwrotny do zamierzonego, po prostu ludzie tacy są...Ja nie pasuję do tego świata więc chcę z tąd odejść :( Dobija mnie brak miłości, to co dzieje się u mnie w środku to prawdziwe piekło.

Gość gość
Ja może nie jestem brzydki, ale zbyt wrażliwy żeby żyć. Przesiąknięty nienawiścią i pogardą do ludzi.

Gość gość
Bardzo Ci współczuję, mimo iż generalnie jestem daleka od współczucia facetom, bo ci się zazwyczaj płaczą, że piękne lalunie ich nie chcą. A Ty doświadczyłeś prawdziwej tragedii społecznego ostracyzmu. Większość ludzi jest w gruncie rzeczy podła i bezduszna, bo uwielbia się karmić czyjąś słabością, nieszczęściem. Ohydny gatunek.

Gość Xyz

Wiem jak to jest bycie brzydkim jest straszne i to boli bardzo ludzie nie akceptują takich osób śmieją się z nich i już nie wspomnę o kobiecie nawet bez szans najmniejszych.... nawet pogadać jest ciężko z taka osobą niestety o miłości nie wspominając tylko rany i ból zadawane przez inne osoby i jak z tym żyć bardzo ciężko tylko rodzina jest tylko oni nie rozumieją mojego problemu... chodzę na terapię ale to tylko chwilowe jest . Ludzie nie chcą się z takimi nawet zadawać. Takie życie jest straszne tylko ból...