Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce_być_dobry

potrafi ktos w normalny sposob ocenić moje zachowanie?

Polecane posty

Gość chce_być_dobry

Witam mam 24lata jak poznałem moja była miałem 18lat i byłem jeszcze głupszy niż teraz bo bo chciałem tylko zaliczać panny i poznałem mojego skarbka i zamieszkaliśmy razem. Przez pierwsze 3lata było mi z nia bardzo dobrze w łóżku i ogólnie pozniej zaczeły sie moje problemy psychiczne które lecze do teraz. nie chce sie zabardzo rozpisywac bo nikomu nie bedzie się chciało tego czytać. moje pytanie brzmi -dlaczego jak sie zdenerwowałem to ja wyzywałem od najgorszych i pod koniec mi sie nie podobała i była brzydka dla mnie? to moje pytanie to jest odnosnie tego jaki byłem. a jeszcze było duzo innych gorszych zeczy ale wtedy nie brałem tabletek i byłem agresywny i duzo rzeczy mi sie wkrecało np zdrady. taka prawda że nie mam doswiadczenia jesli chodzi o stałe zwiazki i nie wiem czy ja kochałem czy nie. z definicji miłości która jest opisana na internecie są rzeczy które czułem a sa które nie np -nie mogła na mnie liczyc - nie starałem sie nie troszczyłem o nia - nie mogłem zaakceptować jej wygladu jak nie wygladała tak jak chciałem czyli pomalowana zadbana proszę o opinie Boje sie jednego że coś zrozumiałem i dla innej bede taki dobry jak ona dla mnie i ta osoba mnie mocno zrani jak ja mojego skarbka który mi pokazał jak to fajnie być jest kochanym i spedzac razem czas.

Gość gość
no chyba nie za bardzo ją kochałeś,skoro nie akceptowales jej,nie troszczyłeś się i zdradzałeś ją...czyli raniłeś,nie szanowałeś nie odpowiem ci na pytanie,czemu ją wyzywałeś i czemu wydawała ci się brzydka bo skąd mam to wiedzieć? sam sie nad sobą zastanów,dlaczego tak. widocznie nie panujesz nad sobą dobrze przynajmniej,że widzisz,że coś jest nie tak i chcesz to zmienić a nawet chcesz być dobry jak naprawde pokochasz to będziesz to czuł i będziesz chciał być jej wierny,troszczyć się,będzie piękna nawet bez makijażu.. nie bój sie na zapas,że ktoś cie skrzywdzi ale pilnuj,żebyś ty nie skrzywdził znowu

Gość gość
Nie kochasz jej i wtedy też nie kochałeś, wrócił Ci sentyment, masz poczucie winy i tyle. Jak ktoś wyżej napisał - nie bój się zranienia tylko bój się tego żebyś więcej nikogo tak jak jej nie skrzywdził.

Gość gość
Masz jakieś zaburzenie osobowości? To jest istotne w kontekście Twoich uczuć i Twojego postrzegania innych