Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wodnisty śluz i skurcze

Polecane posty

Gość gość

Witam, jutro jest moj termin porodu , od 2 dni mam nieregularne skurcze które prawie ustają na wieczór. Dzisiaj zauważyłam, ze leci ze mnie biały wodnisty śluz którego wcześniej nie było, czop odszedł juz kolo 2-3 tyg temu byl w kolorze mlecznym bez krwi a rozwarcie ostatnio mialam na 2 cm i szyjke 1,5cm . Zastanawiam się ile jeszcze moge chodzić z tymi skurczami zanim zaczną się porządne regularne skurcze porodowe? Czy któraś z was miała taki wodnisty sluz przed porodem? czy to oznacza ze juz jest blisko? Dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
a tak wogóle nie powinnaś być już w szpitalu?

Gość Ciekawa co dalej
Chyba nie o to dziewczyna pyta? :/ Sama jestem ciekawa jak to z tymi objawami, zatem czekam na konstruktywne wypowiedzi. Z tego co wyczytałam - odejście czopu śluzowego nie musi nastąpić tuż przed porodem, zatem o niczym to nie świadczy... Ewentualnie już nawet myślałam o zakupie testów na wykrywanie wód płodowych... Może ten wodnisty śluz to właśnie wody? Wody mają odczyn zasadowy, zatem ewentualny teścik na kwasowość wydzieliny zrób.. :( Glupio coś doradzać, samemu nie mając doświadczenia... Daj znać proszę później co i jak! Trzymam kciuki by bylo OK!

Gość gość
niebieski kwiat i kolce :D