Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek1985

Dlaczego wszystkie ubieracie sie TAK SAMO ?

Polecane posty

Gość Olek1985

NIE MACIE WŁASNEGO STYLU i przez to facet nie jest wami zainteresowany bo jest was TYSIĄCE.....i piszecie na tych swoich durnych smartfonach BEZ PRZERWY......CZYM chcecie faceta zainteresować?

Gość gość
Ja noszę dzwony i golf. Może tym faceta zainteresuję.

Gość asiutka1999
czyli jak się ubieramy

Gość gość
Na co mi wasze zainteresowanie jak jestem szczęśliwym człowiekiem :D Co do zwracania uwagi, to pewnie raczej istotniejsze jest zatopienie się w smartfonowym świecie, a nie noszenie tego co większość.

Gość gość
a to każdy mężczyzna inaczej się ubiera? bo ja na co dzień widuje kilkuset mężczyzn którzy ubierają dżinsy a do tego koszule albo t-shirt

Gość gość
Podobno facetów się zainteresowywuje cyckami i doopą :) Czy chodzi o to, że obecna moda tego nie eksponuje?

Gość Olek1985
Ja noszę dzwony i golf x Mnie na pewno ! x czyli jak się ubieramy x bluzka z krótkimi rekawkami, spodnie rurki, trampki , bransoletki / jakies dziwne gumki na nadgarstku, wielki jak cegła smartfon :D

Gość asiutka1999
Napisz jak się ubieramy, bo nie widzę żebyś potwierdził prawdziwość tych słów. Co kobiety/dziewczyny mają nosić jeśli nie spodnie/spódnice albo spódniczki. Bluzy, bluzki, swetry.

Gość Olek1985
Nie widze abyście nosiły sukienki

Gość gość
pewnie sukienki :D jak tak samo skoro jedna ma spodenki inna rurki inna dzwony jeszcze inna spódnice długą, inna miniówkę, jeszcze inna spodnie 3/4, albo 1/2 ale nie ... wszystkie tak samo sa ubrane :D

Gość gość
aaa... :D czyli jak wszystkie będą nosić sukienki to każda będzie inaczej ubrana? :D ojej :D ale różnorodność xD u lala :D

Gość asiutka1999
Do szkoły albo pracy w sukienkach.

Gość gość rrrrr
nie mam zamiaru ubieraj czegoś co do mnie nie pasuje :P a nie pasuja do mnie spodnice i sukienki :P

Gość gość
Dużo dziewczyn nosi sukienki :) ale to może zależy gdzie mieszkasz. W moim rodzinnym miasteczku rzadko je widać, bo może dziewczyny się wstydzą czy coś, a może chodniki za krzywe :D a w mieście w którym studiuję latem 1/3 kobiet nosi sukienki.

Gość gość
Te dziwne gumki mają jakieś znaczenie jeśli tego do tej pory nie zauważyłeś i jeśli takowe masz na myśli, nawet faceci je noszą.

Gość gość
moja koleżanka musi nosić taka pomarańczowa bo jest chora na cukrzyce :/

Gość gość
Jakby wszystkie młode, zgrabne i ładne nosiły miniówy, bluzki z dekoltem do pasa i szpile, to by mu pewnie nie przeszkadzał brak różnorodności. Oczywiście dla tych nie najmłodszych i nie najzgrabniejszych tylko burki - i tu też brak różnorodności by nie raził. :D

Gość Olek1985
Te dziwne gumki mają jakieś znaczenie x bzdura

Gość gość
Mają znaczenie są pamiatkami

Gość Olek1985
to nie takie, tylko jakieś gumki widze , mają ponad 20lat a styl ubierania jak gimbaza.

Gość gość
skąd wiesz czy to może nie dziewczyny z gimnazjum? ja mam 21l i wyglądam na 14 natomiast moja kuzynka ma 13l i wygląda 18/19 l

Gość gość
a jak według ciebie ma się ubierać 20-letnia dziewczyna?

Gość gość
gość dziś a jak według ciebie ma się ubierać 20-letnia dziewczyna? x 20 latka to już kobieta a nie dziewczyna!

Gość gość
No i jak powinna sie ubierac?

Gość gość
W szyfonową garsonkę, halkę i barchany :D czyli stosownie do swojego starczego wieku i powagi sytuacji życiowej ;)

Gość gość
kobieta nie powinna nosic sukienki jeszcze ją zgwalca a pózniej powiedza, że prowokowałą strojem kobieta powinna mieć spodnie i bluzki z długim rękawem, kuszenie meżczyzn to proszenie sie o problemy

Gość gość
ja tam nosze to w czym mi wygodnie sciełam włosy i wygladam jak chłopczyca :P czasem przegnę i wygladam zbyt kobieco tak zle i tak nie dobrze byc kobieta byc kobieta wcale nie jest byc łatwo:)