Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On prawiczek

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się że mój facet jest prawiczkiem. Tzn podejrzewałam to, bo pomimo, że jest czuły i kochany to jest bardzo delikatny i nieśmiały. Spotykamy się od około miesiąca, a on poza pocałunkami nie zrobił nic. Czasem leżymy w jednym łóżku, oglądamy film, ja go miziam, dotykam, zrobiłam mu masaż, a on nic. Zawsze musiałam go nakierowywać na wszystko. W końcu go zapytałam czy jest prawiczkiem, a on, że tak. I nic poza całowaniem i przytulaniem z kobietą nie robił. Chce z nim uprawiać seks, ale nie wiem jak to "zrobić ", mimo, że seks uprawiałam wielokrotnie. Nie wiem jak się do tego zabrać, czuje tez presję, bo to jego pierwszy raz, zapamięta to i w ogóle... Proszę o wskazówki

Gość gość
Po 20

najłatwiej pogadać .. zorgaznujcie sobie miły wieczorek , powiedz mu ze chciała bys z nim uprawiać sex .. zapytaj sie czy On z toba tez pocałuj go przytul sie .. bądz przygotowana (ogranieta) moze cos bedzie :)

Gość gość
po 20 i taka p***a z tego chlopaka

Gość gość
Zapytaj czy jest gotowy. Ją mam 22 lata mój chłopak 19 i tydzień temu też on miał swój pierwszy raz. Zrób nastrój i sama go nakieruj. Ją kupilam winko kolacyjka i jazda:)