Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie trzymacie plazme jak niemowlak zaczyna raczkować i się wspinać?

Polecane posty

Gość gość

Mam komplet mebli i tv stoi na dole . O ile to byłby jakiś starszy model to bałabym się i postawiła gdzie indziej . Ale to plazma i nie taka duża nie pamiętam dokładnie ale chyba gdzieś ok 30-40 calowy , więc nie duży . Nie wiem czy go nie powiesic ale wtedy co z tym miejscem na tv , została by wielka dziura . Mały się wspina , raczkuje i staje przy meblach .

Gość gość
ale masz problem :o proszę napisz że to żart :o

Gość gość
Nie , to nie żart . Plazme mam na dole i boje sie , że ją zwali na siebie . Z drugiej strony nie mam zbytnio gdzie jej powiesić . To moje pierwsze dziecko . Przepraszam , co w tym śmiesznego ?

Gość gość
No jednak proponuje na ścianie powiesic, a że będziesz mieć pusto, postaw coś najwyżej, przemeczysz się jakos ten rok, lepiej chyba takniż ma tv rozwalic

Gość gość
Mam nadzieje, że autorka martwi sie odziecko , ze moze zwalic tv na siebie, a nie o telewizor

Gość gość
Też tak chyba zrobie . Albo zabuduje to miejsce jakimś regałem czy coś , może znajde pod wymiar i kolorystyke.

Gość gość
Pewnie , że o dziecko . Boje się , że może zrzucić na siebie . Tym bardziej , że cały dzień jestem w sumie sama a wiadomo dom mieszkanie też trzeba ogarnąć . TYm bardziej , że mały nie chce usiedzieć na miejscu .

Gość gość
Ja wywaliłam starą szafkę rtv, telewizor wisi na ścianie a pod nim wisząca półka z kinem domowym.

Gość gość
trzeba być niepełnosprytnym umysowo żeby o takie coś pytać na forum? Co Ty myślec nie umiesz?robisz co chcesz chcesz to wieszasz nie chcesz to nie.Nikt u ciebie nie by w domu i nie wie jaki masz wystrój i meble i cy bedzie pasować :o Znies do piwinicy albo oddaj ubogim jak nie wiesz co zrobic.

Gość gość
To ja autorka . Nie chodzi mi o wystrój . Pytam o to czy tv na dole bedzie bezpieczny dla dziecka . Czy są jakieś zastrzeżenia ? kumasz ? Jakoś inni rozumieją tylko ty jestes taka wredna .

Gość gość
A żebyś się nie przyczepiła , to jak taki tv nie bedzie bezpieczny to po prostu zabuduje to miejsce a tv powiesze , a jak nie to zostawie i bedzie wygodnie. Szkoda tylko , że nie odp , na pytanie tylko od razu się rzucasz .

Gość gość
Nic nie robilam. Stoi tam gdzie stal. Jakos mlodego nie ciagnelo do tv.

Gość gość
U mnie temat był prosty, mąż zdecydował, że nic nie będziemy zmieniać,zakładać nakładki na narożniki jak inni wariaci.Zamontował takie drzwiczki w drzwiach od pokoju maluszka i tylko tam miał wszystko zabezpieczone. Powiedział, że dziecko nie musi mu raczkować po całym domu.Na początku bardzo mi się nie podobał ten pomysł ale teraz jakbym miała małe dziecko to zrobiłabym tak samo.

Gość gość
normalnie mialam plazme na szafce.Pilnowalam dziecka poprostu.

Gość gość
10:54- czyli trzymaliście dziecko zamknięte w swoim pokoju, a do reszty pomieszczeń nie mogło samo wchodzić?? Wow, gratuluję pomysłu!!!

Gość gość
nie mam tego pudła w domu, ale chyba można powiesić na ścianie, osobiście polecam wywalić

Gość gość
Ja to samo tv na szafce,a dziecko się pilnuje i tyle

Gość gość
A gdzie można trzymać? Na ścianie :D. My mamy zawieszoną od początku bo tak najsensowniej postępować z plazmą noi jak dziecko dorasta to problem z głowy.

Gość Mama małej Kasi
Od początku gdy kupiliśmy telewizor, zawiesiliśmy na ścianie.Duży wisi w salonie, nieco mniejszy w sypilani.Mamy półki na których stoi kino domowe, radio.Dziecko ma duży kojec i nie widzę problemu z raczkowaniem.