Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaraxxx

Czy mam sie czego bać?

Polecane posty

Gość panikaraxxx

Witam, mam taką sprawe. Mój chłopak uważa że nie ma czym sie martwić, ale ja strasznie spanikowałam, że mogę być w ciąży....bo kochaliśmy sie na siedząco, ja byłam nad nim i gdy sie podnosiłam to na jego członku nie było prezerwatywy, została w środku, on uważa że przy wyciąganiu sie usunęła i została, nie doszło do wytrysku ani we mnie ani w ogóle, miałam wtedy dni nieplodne, mam sie o co co martwić? Chłopak uważa, że nic sie nie stało, czy ma racje?

Gość gość
1.chlopak ma za malego czlonka do prezerwatywy. 2.ty nawet mozesz wisiec na zyrandolu i sie kochac,napewno jestes w ciazy

Gość gość
Ciąża to nie choroba.Nic się nie bój tylko się ciesz z bobasa!

Gość gość
Moim zdaniem ciąży nie będzie, spokojnie :)

Gość gość
Z tego, co napisałaś to raczej nie będziesz w ciąży. A skoro tak się boisz to idź do ginekologa i niech Ci przepisze te tabletkę "dzień po". Przynajmniej będziesz miała pewność. I na przyszłość kupujcie mniejszy rozmiar prezerwatyw, bo najwidoczniej miał za małego do tych prezerwatyw, ponieważ nie ma możliwości, że dobrze dobrane prezerwatywy zsuną się ;)

Gość panikaraxxx
No nasz błąd był w tyn, że źle była założona, na odwrót:/ rozmiar jest dobry ;) dziękuję za odpowiedzi ;)

Gość gość
Jak źle można założyć gumę? Ją się zakłada na prącia ,a nie na pizę.

Gość gość
A jestes pewna że miałaś dni niepłodne? Pamiętaj ze owulacja może się przesunąć. Jak ją wyznaczasz?

Gość panikaraxxx
No tak jestem pewna, owulacje miałam 16-18 w tych dniach byłam najbardziej płodna, a to miało miejsce 26 czerwca :-)