Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacek 81 ujawnia prawdę o Pewnej :D

Polecane posty

Gość gość

Jacek 81 dziś [00:18] Róża to imie Peewnej......ona tu nie wroci,bo .....cdn nastapi...chciałaś to masz i znikniesz szybko....chociaz mam nie wiele ale ma raka i sie z tym boryka ale przez telefon jest dziwką ssa,połyka i ma orgazmy.nawet chlapie c**a przez tel.....jak ją nazwać jak nawet mi dała swoją masturbacje?

Gość gość
Jacek 81 dziś tak tak ja jestem ch*jem wiadomo a ona słodka nie dostepna.....moja wina ze gra i kazdego w c***a robi....Prawdy sie boi to w zyciu też taka jest.....innych rzeczy nie wywlekam jak oszukiwała tutaj ludzi.....pisze tylko o naszych relacjach,ale co mówiła o innych to milczenie,tylko dodam,ze Silene bardzo lubi....zgadnijcie dlaczego

Gość gość
Jacek 81 dziś powiem wiecej kazała dziś rano....kurde obudziła mnie o siodmej zebym edytwał posty ze szlochem płaczliwym ....tak zrobiłem,ale nie bedzie tak ,że ja źły a ona bedzie obracać kazdego jako nie winna......sama tego chciała to ma....myślała,ze buźki bedzie rozdawac a po nocy na tel. sie pieredolic a rano jakby nic otrzepie sie i dalej kafe.....hipokryzja......zgadnijcie czemu zjawe i fride nigdy nie wyzwałem

Gość gość
Jacek 81 dziś A połyka i gardło wystawia jakby p****li sie na oglądała....miałem służbe qa ona chciała,zebym poszedł do kibla i sie strzepał...Taka jest wasza Peewna.lubi sie j***c na morgi ale faceta nie chce....ciekawe dlaczego

Gość gość
Jacek 81 dziś Ja nic nie ukrywam,miała dwa orgazmy.....chyba i ja też...po prostu zrobilismy sobie dobrze,ale nie lubie jak robi z siebie świętej i kocha was a mysli co innego.....Gucio za stary jesteś i lekki oblech jak juz prawda to prawda

Gość gość
Żadna prowokacja. Suche fakty :D

Gość gość
To najnowszy eroskandalik:)

A no chyba ze tak ;) jestem starej daty wiec dlatego nie rozumiem hehe. Nie wiem. Jak zawsze o co chodzi ale wolal bym sobie reke odgryzc niz pisac wszystkim to co kierowalem tylko do jednej osoby nawet gdyby to byl tylko rozklad autobusow warszawa- kielce. Nie rzucam kamieni w strone Jacka ! Lubie go I to jego sprawa ale nigdy bym tak nie umial. Wydaje mi sie ze w zyciu facet musi umiec przemilczec niektore sprawy by umiec zachowac godnosc bo inaczej ...ale ja to tylko mameja ;) wiec sie nie znam. A sprawa ucichnie wiec szkoda atramentu

Gość gość
Mucha może coś znowu ujawni. Może jakieś małe dochodzenie, bo dawno się nie ośmieszała.

Gość gość
znowu ta kretyna mucha :o

Gość gość
pewna to słodko winna :D

Gość gość
Szkoda mi Gucia, był miły a okazał się starym oblechem :(

Gość gość
Skąd wiadomo że to Sw???

Gość gość
Jacek mistrz :D

Skoro to Wasz fetysz obrzucanie sie tym lajnem to nie mam zamiaru nikomu przezzkadzac ;) wtracilem tylko zdanie na temat zachowania sie jak mezczyzna ale skoro to wasza piaskownica to sie bawcie . Dodawajcie nawet swoje pesele lecz to I tak juz nie zmieni niczego chocby opini na Wasz temat. Pozdrawiam . Dodam tylko ze kredek to swinia I ma rozmiar buta 43 ;) I jak bierze prysznic to spiewa

Gość gość
Kredek słyszysz ciche chlupanie?

Gość gość
chluup chluuup :S

Gość gość
To Pewnaa dzwoni, tylko cicho, nie mówcie nikomu na forum :)

Gość gość
Pewna tu nie pisze,.ona niema czasu na bzdury.Mam prace dom i dzieci myslicie ze ja takie debile jak wy interesują.A do kogo niby dzwoni?do corki czy do syna?.

Pewnie to na pewno pewna ;) dzwoni do Jacentego bo zapomnial podac nipu hehe

Gość gość
Pewna Jestem to facet,zboczeniec niewyzyty.Mysli ze takie tematy cos mu dają?.Skonczy sie w sadzie jak przedtem.Ona nienawidzi jak ktos sie nia intetesuje.

Facet ? Kobieta? Dla mnie moze byc nawet kolem zebatym z napedu mlyna wodnego w kaczych dolach bo to nie istotne . Chodzi tylko o fakt jak załatwiają ludzie swoje relacje. Skoro tu, na tym cyfrowym wysypisku ktos nie umie zbudować sobie lepszego wizerunku to w zyciu realnym ? Tu pseudo prywatność chociaż daje szanse na omijanie bledow ale widac nie kazdy to rozumie skoro tak msciwie podchodza do siebie

Gość gość
ZGŁASZAM TEMAT DO USUNIĘCIA

Gość gość
A pochlapiesz nam trochę?

Gość niestała    czytaczka
Też średnio rozumiem co tu się wyprawia i popieram Kredkę. Jak zawsze zresztą. W sumie moglibyśmy założyć klub popierających. :P Jacenty ? Nie wiem co Cie sprowokowało do opisywania na forum Waszych relacji spoza, ale to jest po prostu niesmaczne. Czy to jakiś rodzaj zemsty ? Jak zwykle wpadam ni z gruszki ni z pietruszki i wiem tyle co nic. :O Pewna podała Twój numer telefonu na forum ? I Ty w odpowiedzi podajesz jej ? Ludzie proszę Was. Tutaj wprawdzie nie ma na wejściu, obowiązku deklarowania, że ma się skończone osiemnaście lat, ale domniemam, że takowa deklaracja pewnie nie byłaby sprzeczna z prawdą, w przypadku większośc***iszących tutaj.

Gość niestała     czytaczka
Kredki ? Co Ty śpiewasz pod tym prysznicem ? :classic_cool: ;) :D

Przewaznie Kaczmarskiego wiec wieje nuda za to na szczescie nikt nie ma okazji slyszec tego zawodzenia choc w dobrym chumorze zdarzy sie lepszy repertuar jak no. Mieciu Fog wiec nie rewelacji za to przy Goleniu deklamuje wielkich mistrzow piora ot takie zboczenie.