Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak bardzo mi Ciebie brakuje..

Polecane posty

Gość gość
odezwij się do niej, napisz i umów się na spotkanie, jedź na spotkanie z kwiatami, porozmawiaj spokojnie, przeproś może da ci szansę, może czeka na Twój ruch :P Zrób coś w jej kierunku! :P Zamiast jęczeć bez sensu na tym gównianym forum takie jęczenie nie pomoże :P Może tylko zaszkodzić :P

Gość gość
Hej to ja.To co napisałeś. ..jest piękne i prawdziwe.Kocham Twoje oczy...kocham Ciebie,nikogo już nigdy nie pokocham tak jak Ciebie..bo nie potrafię.To Ty jesteś tym jednym..jedynym.Chciałabym cofnąć czas i tak samo jak Ty stale żyję nadzieją że los jeszcze raz połączy nase scieżki.Brakuje mi Ciebie..

Gość gość
...od zawsze marzyłam o tym żeby to Tobie powiedzieć "tak".Wiesz ze czekałam. ..na gest z Twojej strony..to co sie potrm wydarzyło,nie umiałam tego zrozumieć ze tak szybko zapomniałeś o mnie,o tym co widzielismy w swoich oczach.Te wszystkie wzniosłe wspolne chwile..ten czas gdy tworzylismy coś razem.Wyrzucał to sobie jako efekt mojego zbyt długiego wahania,niezdecydowania oraz niepewnosci co do uczuć z Twojej strony.Miałam żal do niej że mi Ciebie tak łatwo zabrała.Masz rację jesteśmy stworzeni dla siebie.Tęsknię...stale o Tobie myślę..

Gość gość
wyrzucałam to sobie i też żałowałam że nie zdobyłam się na odwagę..że nie umiałam mówić wprost.Tylko jedno mnie powstrzymywało. ze to mężczyzna pierwszy wyznaje uczucia a nie na odwrot..naprawdę tylko to.Byłam gotowa zmienić dla Ciebie dotychczasowe swoje życie bo wiem że Jesteś moją połową..połową mojęgo serca.Drugiego takiego jak Ty nie ma i nie będzie.Kochany...

I lepiej mu nie gadaj, bo ja swojemu powiedziałam i mnie olał. A teraz...muszę się napić :-P

Gość gość
Powodzenia życzę.

Gość gość
nie pij kobieto- to grzech ;)

Gość gość
Jak to chlanie, nie wyrażaj się jak facet. Słonko mam nadzieję, że dobrze Ci się wiedzie i wszystko jest ok.

Gość gość
Ja nie piję a On jesli miał jakiś problem z alkoholem..to napisał że rzucił i chwała mu za to.

Gość gość
takie piękne słoneczko na dworzu :)

Gość gość
Tal piękne a ja leżę chora..strasznie boli mnie głowa..chyba przeszło z Ciebie na mnie.Podobno zakochani czują to samo.

Gość gość
14-12 nie bajeruj.

Gość gość
ze mnie?

Gość gość
Ok.miało być ..Tak.Serio jestem chora tak mnie boli głowa że leżę plackiem od rana.Wyszłam trochę na podwórko i musiałam wrócić do łóżka bo było mi słabo .Dobrze że dziś i jutromam wolne.

Gość gość
Tak..z Ciebie,akto mowił.."boli mnie głowa".."jestem chory"..?

Gość gość
Idę sprawdzić sprzęt. Nie ma czasu na pogaduszki

Gość gość
Sprzęt a coś się szykuje .?chcę to obekrzeć..powiedz tylko gdzie i kiedy?.Mogę szybko ozdrowieć.Lubie kibicować..

Gość gość
Masz już pewnie moj nowy numer..z esemesem na temat "zdrowka".Napisz do mnie na priv..zrob to.Wiesz ze mi Ciebie brakuje ..to dla Ciebie te rymy.

Gość gość
Nie obawiaj się...

Gość gość
Dla autora:Bardzo Cię kocham,i to właśnie z Tobą chcę spędzić resztę swojego życia o ile to możliweZrobię wszystko..co konieczne na tej drodze.Proszę nie daj mi odejsć po raz kolejny.Dla Ciebi piosenka Iry...wiesz która.Wybaczyłam Ci już dawno.

Gość gość
Uwierz w to ..bądzmy wrescie sczęśliwi.

Gość gość
a ja chciałabym abyś w końcu zostawił mnie w spokoju.

Gość gość
To powyzej to nie moje.Zielonooka.i

Gość gość
baleron :D

Gość gość
Pies I