Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

u mnie dzisiaj halibut a u was mopsiary

Polecane posty

Gość gość

Oczywiscie od zaprzyjaźnionego sklepikarza prowadzącego Eko rodzinny biznes i samemu sprowadzającego świeże rybki za 80 zl/ kg minimumdo tego Eko ziemniaczki od babulenki ze wsi koperek z przydomowego ogródka i mloda kapusta gnieciona własnymi nogami z beczki :)się ma kase to się żyje

Gość gość
Tylko mózgu brak... Żebyś się p**do udławiła!

Gość gość
Pizza :D zaraz zamawiam haha, ale z pizzerii a nie od zaprzyjaźnionego rolnika. Smacznego :P

Gość Deluca
Halibut za tłusty jak dla mnie... Ble

Gość gość taka
Ja pobieram zasiłki z mopsu,a na koncie mamy 120 tys..a przed domem 2 samochody o które kosztowały w sumie 80 tyś.Dobrze,ze nie sprawdzają stanu konta przy przyznawaniu świadczeń.Mało która rodzina w rzeczywistości jest "biedna".Są tzw.dochody na lewo lub praca za granicą.Jedynie pijaki to faktycznie tam bieda.

Gość gość
Sprawdź na drugi raz gdzie żyje halibut.....anie prowokuj co znajomy ma kawałek oceanu i tam hoduje ekologiczne halibuty....wpierdzielasz ale pange 🖐️

Gość gość
U mnie dzis miesny jez.

Gość gość
Przecież dziewczyna jawnie żartuje, widać, że ma luz w du/pie zwłaszcza z tą babuleńką pojechała, a wy się pienicie zamiast się pośmiać i odpisać coś w podobnym tonie kretynki :o

Gość gość
czyjego tego buta jesz ?🖐️

Gość gość
a myślałam ze sama złowiłaś eh

Gość gość
Pewnie karasków w stawie u sąsiada na kłusola nałowiła. A tu wciska że halibut. Trzeba było powiedzieć babuleńce żeby swoimi kopytami kapustki ci nagniotła.

Gość gość
a ja wam powiem,ze kiedys byla u mnie kolezanka syna,tak tzw.pierdelencja nowobogacka,co to ,,bywają'',,,jadają'' i takie ę ą...a u nas akurat na obiad trafiło,że mielismy mlode ziemniaczki ze szczypiorkiem,sadzone jajo i zsiadłe mleko...:P i co? wpierniczała ,aż jej się uszy trzęsły,a nachwalić się nie mogła,jaie pyszne :P

młoda tegoroczna kapusta ?:) tylko z tunelu albo pędzona :) nici z twojej ekologiczności :D

Gość gość
śmiejcie się śmiejcie ale mój tato jeżdzi co roku do norwegi wędkowac i przywozi całą przyczepkę świeżych ryb które mrozimy fakt, ale i tak są dużo lepsze niż te kupione w sklepach mmmmm palce lizać takie delikatne a nie jakaś guma.

Gość gość
Wiem gdzie leży Norwegia a Ty wiesz? Mnóstwo ludzi jeździ tam wędkować. Są tam specjalne kurorty wędkarskie z domkami i z wypożyczalnią sprzętu wodnego i nie tylko. Jeżdzi w czerwcu

Gość gość
Autorka ma na obiadek... Parówy z biedrony odgrzane w czajniku elektrycznym. Wczorajszy chleb i musztardę.:-)

Gość gość
o kurcze, szczesciara. Jak bylam w Kalifornii w zeszlym roku, stwierdzialam ze zamowie sobie w smazalni halibuta. Smazalnia z widokiem na ocean I co? mrozony oczywiscie, podeszwa taka ze nie dalo sie jesc. A tu w Polsce swiezy halibut...no gdzie ja pojechalam hahah

Gość gość
Tqta jezdzi tylko do Norwegii wedkowac?? Moj jezdzi duuuuzo dalej "polowac" na merliny,rekiny i pletwale. Co orawda mrozimy je potem,ale i tak sa pyszne :> Lepsze niz te sztuczne hodowlane pangi ze sklepu. Tran osobiscie sama pozyskuje z wieloryba. Nie ma w nim chemii jak w tym z apteki. Zdrowie dziecka przede wszystkim.

Gość gość
Oczywiscie mialo byc marliny,a nie merliny. Literowka.

Gość gość
A jak ty pozyskujesz ten tran? Kawał miecha wieloryba przez wyżymaczkę do gaci od frani. :-)

Gość gość
Wątrobę przez praskę do ziemniaków wyciska. :classic_cool:

Gość gość
Smalczyk do świeżo wypieczonego chlebka to tylko z arktycznej foczki oczywiscie samodzielnie upolowanej :)

Gość gość
Potem wyciąg z wieloryba do butelek po ćwiartkach i pod biedrone handlować:-)

Gość gość
Najlepsza śmietaną jest z mleka Alpejskich kozic górskich. Ciężko france wydoić ale warto za nią poskakać. Tylko uwaga nie pomyślcie jej z baranem. Bo ciągniesz ciągniesz i nic nie leci.:-)

Gość gość
Nie oglądacie telewizji, ze nie wiecie, że halibut wymiera przez to, że Wy nie umiecie jeść orzechów, kaszy i warzyw, co stanowi bodajże najlepszy pokarm dla człowieka z mozliwych?;-// dobrze Ci ktoś napisał, obyś się nie udławiła, tym pragnącym zemsty halibutem;-/

Gość gość
U mnie dzis zupka z malpy z amazonskiego lasu.

Gość gość
I w czym teraz biedna Hala będzie chodziła?