Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno seks z 17 latką jest lepszy niż seks z 30 latką

Polecane posty

Gość gość

Ma ktoś porównanie?

Gość gość
Już nawet jej doświadczenie się nie liczy,mogłaby leżeć jak kłoda ale już sama myśl że posuwa się takie młode ciałko jest mega doznaniem nie mówiąc już o orgazmie.

Gość gość
Prawda jest taka, że łatwiej wybaczyć nastolatce kiepski sex niż dwudziestoparo latce, o 30tkach nie wspomnę:O młódka uczy się dopiero, stara dóopa leżąc przecinakiem jak kloda i udając fantastyczny sex jest parodia samą w sobie. :D

Gość gość
17 latki to ponętne kobiety. Wyjdźcie na ulicę i popatrzcie. Zadbane, atrakcyjne, ciała piękne, dojrzałe kobiety. Nic tylko się wiązać, i uprawiać seks, brać ślub i zakładać rodzinę.

Gość Więc jak to jest
Sama się nad tym ostatnio zastanawiałam być może dlatego, że dobiegam 30-tki.Mój przyjaciel lubi starsze a znajoma, która ma dużo kolegów twierdzi, że oni w większosci jak nie nie wszyscy wolą starsze takie ok .i po 30-tce. Mnie się osobiście wydawało zawsze, ze panowie wolą młodsze. Wypowiedzcie się panowie chętnie przeczytam

Gość gość
ja mam 35 lat i uprawiam seks tylko z 17-18 latkami

Gość gość
Zdecydowanie lepsze są kobiety dojrzalsze, młode poza ciałem (choć i to nie zawsze) nie mają praktycznie nic do zaoferowania. Na młode najczęściej lecą faceci prości i marni w łóżku, bo młodą laskę łatwiej sobie urobić i trzymać "za pysk", poza tym taka młódka niewiele wie o seksie i jest mniej wymagająca pod tym względem. Podsumowując... do przelecenia młoda jest idealna, do prawdziwego długiego seksu lepsza starsza.

Gość gość
mam 27, byłem kiedyś z 18 latką ale niezbyt piękna i seks wcale nie był super, teraz mam 26 latkę tylko, że wygląda dużo lepiej od tamtej i w łóżku też się lepiej dobraliśmy

Gość gość
Same stare purchawy się wypowiadają,każdy facet,gdyby nadarzyła się okazja i miał do wyboru między 30-sto letnią doświadczoną kobietą i 17-sto letnią,nawet bez doświadczenia,dziewczyną to bez wahania wybrałby tą młodszą.

Gość gość
15.35 to nie stara purchawa;)

Gość gość
Ja tam jestem w związku z 18 latką a sam mam 38 i nie tylko związek jest super ale i seks. Oboje jesteśmy zadowoleni. Uprawiamy różny seks: klasyczny, oralny, analny itd. Jak szukałem kogoś w swoim wieku ale taką 25+ to same albo samotne matki czyli wiadomo, że sypiały z kim popadnie itp. zwichrowane po związkach z dupkami, albo jeszcze coś innego.

Gość gość
Młode są bardziej aktywne, pozytywnie nastawione a starsze tylko marudzą i leżą jak kłody

Gość gość
niektorzy wola starsze.

Gość gość
gość dziś niektorzy wola starsze. x Tylko dewianci!

Gość gość
15:44 Ja jak miałam osiemnaście lat to mi nie w głowie były wygibasy i ròżne seksy oralne ze starymi chłopami.To żeś sobie wybrał chłopiec, dziewica orleańska normalnie.