Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 pozytywne 1 negatywny

Polecane posty

Gość gość

Hej:) robiłam 3 testy. 2 testy z firmy prę test i pi 4 minutach wyszła słaba 2 kreska. 3 test z firmy quixx i negatywny . Czy na różnych testach wynik może być różny?

Gość gość
Co rozumiesz pod pojęciem 'słaba kreska'? Jaka jest czułość obu testów.

Gość gość
czulosc taka sama wlasnie.. 25. no slabsza od tej kontrolnej ale widoczna golym okiem i pojawila się niemal odrazu

Gość gość
Ja myślę, że ciąży nie ma. Jeśli druga kreska się pojawia to po paru sekundach a nie po 4 minutach. Co test musiał się namyślic? Pewnie prześwituje od spodu skoro jest "słaba".

Gość gość
wynik można odczytac po kilku sekundach ale czas jest do 5 minut.. jestem 1 dzień przed okresem wiec może jeszcze nie wykryl ?

Gość gość
To zdecyduj się czy pojawiła się po 4 minutach czy niemal od razu. Według mnie ciąży brak. Mi w aptece powiedzieli, że quixx jest najlepszy.

Gość gość
Jesteś w ciąży. Gratuluję. Mi słaba kreska pojawiła się po kilku minutach. I tak za każdym razem.A dzisiaj moja córka ma 2 miesiące

Gość gość
Tak jest czas 5minut ale nie szukaj ciąży na sile... Kreska widoczna jest już po kilku sekundach kiedy mocz przechodzi przez całe pole testowe. Zresztą po co robić tak wcześnie test? Odczekaj teraz kilka dni i zrób ponowny ewentualnie jak nie będziesz umiała wytrzymać to zrób badanie krwi.

Gość gość
kurde przeczytajcie sobie najpierw instrukcje testu.. pisze ze kreska owszem może pojawić się szybko już po kilku sekundach ale tylko wtedy kiedy stężenie hcg jest wysokie..

Gość gość
Ja stężenie hcg miałam niskie, kreska słaba ale widoczna odrazu!

Gość gość
Moim zdaniem jesteś w ciąży

Gość gość
test robiłam 4 dni po spóźnionej @ , i to wieczorem bo nie mogłam już wytrzymać, druga kreska wyszła słabo widoczna ale od razu, teraz moja 2 miesięczna córeczka słodko śpi:)