Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto kocha fride

Polecane posty

Gość gość

Wpisać się

Gość Boska z awatarem
A proszę bardzo :):D Fri 👄

Gość
Ja się boję kochać Fridę, bo czytając to forum doszedłem do wniosku, że jest matką przynajmniej połowy użytkowników i użytkowniczek i wolę nie ryzykować - nie robiliśmy jeszcze badań genetycznych ;) Mogłoby się okazać, że muszę zmienić rodzaj miłości, a to by było niezręczne ;)

Gość gość
Ja. Jest pięknym człowiekiem.

Gość gość
najdurniejsze babsko na kafe,od niepamiętnych czasów.wszędzie próbuje wetknąć swoje trzy grosze.stare zaniedbane babsko,a próbuje tu wyrwać tu kochasia.myśli że jest och,ach,ech,ojejej itp:D głupia i tyle.

Gość gość
17.50 pirtolisz bzdury :p Frii jest jedną z niewielu osób, które szanuję. A może i jedyną :O A kocham Kredzia :)

Gość gość
Niestety, tylko platonicznie :O

ja was tez lubie, dlatego jeszcze tu zagladam :) 👄 nawet rzygajacych gosci lubie.. i mieszaczy. chociaz jestem zaprzedana pacyfistka i nienawidze wojny, to od czasu do czasu lubie dla zdrowotnosci wejsc w pokrzywy ;) jestem matka wielodzietna, ale z eroniepokalanego poczecia. nie bardzo wiem jak do tego doszlo i nie zamierzam nikogo przymuszac do robienia badan genetycznych. mozecie spac spokojnie :classic_cool: