Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jaka farba teraz?

Polecane posty

Gość gość

całą ciążę nie farbowałam włosów miałam odrost bardzo duzy sredni brąz to mój kolor naturalny końcówki miałam blond stara farba ale się nie wypłukała teraz ufarbowałam włosy farba Alfaparf 11.11 kolor najjasniejszy blond popielaty platynowy nie wyszedł mi platynowy ale taki ciemny blond wpadający w rudy choc dałam rozjasniacz w kremie joanny 12 % i farba najjasniejsza mam dwa kolory na włosach ten ciemny bolnd taki jakby jasnokarmelowy i jasny blond końcówki co robić? Jaką farbe nałozyć na to? By to wyrównać? niestety moje włosy się bardzo trudno rozjasniają może zrezygnowac z jasnego blondu i dac ciemniejszy blond po prostu o dwa tony ciemniejszy? Tylko czy te końcówki nie wyjdą wtedy i tak za jasne? Ostatecznie mogę ściać je bo to 10 cm tylko te końcówki i przytnę je jak wyjda za jasne chciałabym miec jednak blond może ciemniejszy ale blond wolałabym nie farbowac na braz bo raz juz tak zrobiłam i dwa lata czekałam aby potem zejsc z tego brazu znów na blond poradźcie cos jaka farba teraz a może fryzjer? bo sama mogę sobie w domu juz z tymi włosami nie poradzic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować