Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bielizna po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Czy nosicie i czy faceci kupują wam sexy bieliznę po porodzie?

Gość gość
ale ile po porodzie? Bo w połogu to bawełniane majtasy, z ciaży jeszcze. Ale z czasem wszystko do normy wrócilo :)

Gość gość
z czasem czyli ile to wam zajęło ?:)

Gość gość
Ja 3 tyg po porodzie. Bawelniane majtki bo krwawilam plamilam.po 3 tyg przestalam plamic a ze nienawidze majtasow zaczelam nosic tak jak lubie stringi tylko bawelniane. Po jakichs 5-6 tyg od porodu wazylam tule co przed ciaza i wkoncu moglam nosic bielizne jaka lubie koronkowe stringi albo koronkowe bokserki. Maz mi nie kupuje bo nie wie jaki rozmiar czesto ogladamy w necie jak zamawiam to mowi co mu sie podoba

Gość gość
a ile macie lat?

Gość gość
A wasze zycię erotyczne wzbogaciło się po pojawieniu dziecka czy odwrotnie wręcz?

Gość gość
Fuj sztuczne gacie. Kijem bym nie tknął.

Gość gość
29lat. Po 7tygodniach od porodu waga juz normalna. Brzuchowi dojscie do siebie zajelo jeszcze ze 3-4tygodnie. Widac tylko blizne po cc,ale nawet pod stringami mozna ja schowac. Jest ok. Zycie erotyczne teoche zubozalo. Karmie piersia i ze wzgledu na hormony nie bardzo mam ochote. Poza tym padamy na twarz i nawet nam sie nie chce. Ale my nigdy nie bykismy jakimis dzikusami lozkowymi. Seks i przed ciaza 2-3 razy w miesiacu.

Gość gość
A trójka?

Gość gość
ja to ta od bawełnianych majtasów w pologu. 35 lat, 3 lata po porodzie. Figura szybko wróciła do normy, ale idealnie zrobiło sie jakis rok po. A ja myślę, że ładna bielizna odzwierciedla stan ducha bardziej, niż moje lub męża upodobania. Syn dał mi mocno w kość. Nie myślałam o koronkach. Stawiałam na wygodę i przyzwoity wygląd. Sex też raczej legł w gruzach, ale to ze względu na moje zmęczenie, bo mąż się nie przemęczał. Od niedawna ja mam większą ochotę, niż mąż. Chyba wracam do formy, bo w końcu syn tak się często w nocy nie budzi. Ale za to mąż sie odzwyczaił, albo ktoś go pociesza. Staram się to ustalić.

Gość onfon
kobiety w Twoim wieku są bardzo sexowne a moze raczej w pelni swiadomowe swgo sexapilu :) to jest fajne jak uda sie odszukac w kobiecie :)

Gość onfon
wzbudzenie świadomości o pożadaniu drugiej osoby tez rozbudza w tle dużo emocji w zwiazku :)

Gość gość
legł w gruzach/ a co bylo wczesniej?

Gość gość
Facet powinien obdypywac kobiety bielizną! Zdecydowanie :)

Gość gość
Zawsze!

Gość gość
a u mnie to wogole jakas abstrakcja. Jestesmy przed 30stka. Przed ciążom zawsz sexy bielizna itd, po ciazy noszę na codzien zwykłe, proste, czarne, bawełniane majtki. Bo tak mi wygodniej, bo często łapię infekcje. Seks z mężem o dziwo zrobił się świetny, dopiero po urodzeniu dziecka osiągałam orgazmy, zrobilismy sie tacy bezwstydni i wyuzdani. maz bardzo mnie pozada i co mnie naprawde bardzo bardzo dziwi nie przeszkadza mu moja figura, bo mam na plusie ok 5 kg, rozstepów z milion, cycki takie sobie, z buzi też jakoś zbrzydłam, twierdzi, że teraz nie wygladam jak małolata ale prawdziwa kobieta. nie przejdzie obojetnie, żeby mnie po tylku nie pomacac czy cos( jest grafikiem, dlatego zdaje sobie sprawe jak jestesmy omamieni photoshopem). także chyba mu sie podobam, chociaz sama poszłabym pod nóż chirurga. Jestesmy rodzicami prawie 5 lat. Także widzicie i le zwiazków tyle różnic. Jedni po narodzinach dziecka oddalaja sie od siebie, nie ma sexsu. A u innych jest właśnie większa bliskość i pożodanie.

Gość gość
OMG sorki za błędy:)

Gość gość
A co zrobiliscue po czego nie bylo przed w łóżku?

Gość gośćokon
Najpraktyczniejsze są gorsety..sexy wygląda zawsze żona i zasłaniało efekty po ciąży..;)

Gość gość
a na 30 urodziny cos ekstra polecicie?

Gość absol
ubierz swoją kobietę w perły!:) sprawdzone

Gość gość
Oczywiście ze po porodzie nosze seksowna bielizne! Nie rozumiem osob które twierdza ze porod oznacza koniec kobiecości. Ja przede wszystkich uwielbiam propozycje z http://www.anais-apparel.pl/, maja tam naprawde goraca bielizne

Gość absol
no troszkę tych sklepów jest :) każda kobieta lubi coś innego tylko czasami cięzko wyczuć co lubi;)

Gość gość
koibeta nie powinna miec z tym problemu, ale to zalezy od faceta

Gość Meggi32
Jak byłam w ciąży korzystałam w proudktów sklep Alles i byłam zadowolona. Mają duży wybór i super jakość więc zostałam z nimi i teraz regularnie robie tam zakupy. Na pewno znajdziesz coś dla siebie ;)

Gość gość
Witam, ja jestem dumną mamą trójki cudownych synów i nie wstydzę się tego że jestem w pełnych kształtach i noszę rozmiar 4XL. Mąż często kupuje mi seksowną bieliznę i nie widzę w tym nic złego. Ostatnio dostałam takie cacko https://www.sexylingerie.pl/pl/p/Anais-Yammy-koszulka-Plus-Size-Kolekcja-Gorgeous-/1051 nie rozumiem dlaczego miałabym nie ubierać seksowny bielizny tylko dlatego ze jestem plus się. Ja się czuję swietnie i pragnę w każdej chwili być zmysłową i kuszącą żoną no i oczywiście ładną o pełniejszy kształtach mama :) pozdrawiam wszystkich na forum i tych małych i tych dużych :)